:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
U Španiji je uhapšen Rumun koji je optužen da je ubio svoju trudnu partnerku, a zatim njen leš veb-kamerom pokazao svojoj porodici u Rumuniji.
U saopštenju policije navodi se da je 21-godišnji mladić uhapšen u Torehon de Ardozu, predgrađu Madrida zbog sumnje da je udavio svoju partnerku,19-godišnju Rumunku koja je bila trudna.
On je zatim to ispričao svom ocu u Rumuniji i veb-kamerom mu pokazao leš.
Otac ubice je odmah ubistvo prijavio rumunskoj policiji koja je stupila u kontakt sa španskim kolegama kako bi uhapsili mladića.
U razgovoru sa svojim ocem mladić je zapretio da će na isti način ubiti i sestru žrtve, 13-godišnju djevojčicu čim se vrati iz škole.
Španska policija je odmah otišla u stan ubice i uhapsila ga.
Kada su policajci provalili vrata u stanu su otkrili leš i trogodišnju djevojčicu, dete ovog para koje je prisustvovalo ubistvu majke.
(Srna)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Bolesnici su svuda oko nas ,a kako mi se cini leze i u nama
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
"Ovo" pod hitno ubiti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
|
Bolest ili ne znam ni ja kako nazvati ovaj postupak...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|