:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Dve osobe su ubijene sekirom u niškom naselju "Branko Bjegović", rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi.
Dve ženske osobe ubijene su danas oko 16 časova u niškom naselju "Branko Bjegović", javlja RTS.
Z.M. sekirom je ubio svoju suprugu i taštu, nezvanično saznaje RTS. On je bekstvu, i policija intenzivno traga za njim.
Posle brutalnog ubistva Z.M. je zaključao vrata stana i obavestio jednu osobu koja je pozvala policiju.
Komšije kažu da su ubica i njegova supruga bili pred razvodom, a da je ona zajedno sa svojom majkom došla da pokupi stvari iz stana.
Prema navodima policije, bliža obaveštenja i više informacija biće saopšteni posle uviđaja.
(agencije/MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Kako jednostavno i lako čovjek presudi drugima. Svaka ovakva vijest je udarac i pitanje kuda to svijet ide.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
|
Da li je normalan? Kukavica nije mogao da se pomiri sa razvodom.
|
|
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Uhapšen ubica tašte i supruge
Niška policija uhapsila je Zorana M.(32) iz Niša zbog sumnje da je ubio bivšu suprugu i njenu majku u niškom naselju "Branko Bjegović".
Policija je donela rešenje o njegovom zadržavanju do 48 časova, rekli su u policiji.
Zoran M. je uhapšen sinoć oko 23 časa, a sumnjiči se da je juče posle podne ubio Svetlanu V. i njenu majku Jagodu V. kada su njih dve došle kod njega da bi Svetlana uzela svoje stvari.
Zoran i Svetlana nedavno su se rastali, rekao je njen otac u izjavi niškim medijima.
Zoran M. je nakon ubistva javio svom prijatelju šta je uradio i pobegao, nezvanično saznaje RTS. Niko od komšija nije mogao da nasluti da će se u njihovoj ulici desiti takav zločin.
Komšinica Miroslava Andrejević kaže da ne zna tačno kakvi su im bili odnosi, ali i da dok su živeli zajedno nikada nije čula da se svađaju.
Posle razvoda Svetlana se vratila kod roditelja. Njena porodica se 1999. godine iz Prištine preselila u Niš.
Otac Vladimir kaže da je brak njegove ćerke bio loš i da je ona još ranije htela da se razvede. Posle razvoda Zoran je, kaže, nastavio da je maltretira, o čemu je obavestio policiju.
"Non-stop je zvao telefonom, ja sam to prijavio policiji, ali su mi rekli da ih pozovem ako dođe na vrata. Dok su bili u braku živeli su bedno. On je krao, dovodio kojekakvo društvo i ćerka nije više mogla da izdrži", kaže otac Vladimir.
(Tanjug/MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|