:: |
| Koje žene su vama najseksepilnije? |
| Plavuše |
|
62% |
[ 5 ] |
| Brinete |
|
25% |
[ 2 ] |
| Crnokose |
|
12% |
[ 1 ] |
| Riđokose |
|
0% |
[ 0 ] |
| Boja kose nije bitna |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Ukupno glasova : 8 |
|
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Kada žele samo da se zabave, imaju seks i kratku razonodu, muškarci biraju plavuše. Međutim, za brak i majku svoje dece, draže su im brinete, pokazalo je jedno istraživanje. Šta vi mislite o tome?
Anketa sprovedena u Velikoj Britaniji je pokazala da su plavuše muškarcima seksepilnije od brineta i crnokosih žena, ali da su im zato ove druge bolje za brak.
Brinete su senzibilnije i na njih se može računati kao na oslonac u životu, reklo je 52 odsto učesnika ankete, dok je 53 odsto reklo da su plavuše seksepilnije i provokativnije.
Umiljatije su im brinete i žene sa tamnom kosom koje su, takođe, i bolje u kuhinji. Tako se izjasnilo 48 odsto muškaraca.
Međutim, više od polovine je reklo da su tokom života češće na ljubavne sastanke pozivali plavuše nego sve ostale.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Opet Britanci?! Ljudi moji, njima samo da je analizirati
No, pustimo mi njih kraju.
Boja kose tu ne igra nikakvu ulogu, žena je seksipilna po nečem drugom, po onom nečemu sa čim se rodi, a da li će neko stupiti u brak sa nekim isto tako ne ovisi od boje kose ili tena, već od emocija.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|