:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nova programska šema redukovaće emisije vezane za Grand, a doneće desetak novih rijalitija, kvizova i drugih zabavnih formi.
Vlasnik Pinka Željko Mitrović rekao je za "Blic" da će nakon lečenja u inostranstvu krenuti "petom brzinom" ka mestu najgledanije televizije.
"Mi smo medijski džin koji se vraća, kako bi odgovorio onima koji su prešli granice učtivog i pristojnog. Daću lekciju nekim gastarbajterima", rekao je on aludirajući na vlasnike drugih televizija.
"U narednih mesec dana očekujte mnoštvo noviteta! Stižu dve gledane turske serije, i desetak novih formata kao što su 'Ja nemam talenat', 'Papučar', 'Stoper', 'Tri svadbe'... Tu su i jedan kviz i jedan šou, oba po licenci, ali neću otkrivati o kojim je emisijama reč".
Mitrović je najavio da će emisije "Grand produkcije" biti redukovane na dve nedeljno, odnosno emitovaće se samo "Zvezde Granda" i "Narod pita", piše "Blic".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Mene sigurno neće uvrstiti u tu listu koja prati Pink i Grand. Zaglupljivanje naroda je postao prioritet.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
| Citat: | | Mi smo medijski džin koji se vraća, kako bi odgovorio onima koji su prešli granice učtivog i pristojnog. |
Kakva ironijja ???
Pink će se ugasiti u neku narednu godinu -dve dana - ako smije neko da se opkladi samnom u vezi pomenutog - ja sam tu.
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|