:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Kažu da se automobili dele na "mercedese" i sve druge. Oni koji veruju u to tepaju mu "meca" ili "mečka", i ako ga već nemaju, maštaju kako će jednog dana voziti i gledati kroz mali okrugli "nišan" na haubi.
Ako i vi spadate u takve, ili želite da se informišete i zabavite, pročitajte tekst MONDO kolumniste Đorđa Vlajića "Mečke i Mečići".
Tu je objašnjeno kako je jedan od najpopularnijih automobila na svetu dobio ime, kada je nastao prvi model, kako je izgledao... i još mnogo toga.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Uvjerio sam se koliko je NEtocna ona izreka: Sva kola su kola jedino je Mercedes auto.
Tako da me ovo ne zanima...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
Ja volim samo one modele na kojim ne štrči onaj nišan...
A nemam ga šta voljeti ili ne voljeti...Bolan, nije mi mercedes cura, ili, drugarica, da ga volim...
Moja bivša cura je Lambordžini... Zato je volim...
Stvar kao i svaka druga stvar...imaš pare - kupiš je...
Napiješ se i pokvariš je...ako imaš još para ,kupiš drugo novo auto...
Ako nemaš, onda shvatiš koliko si glup...što kupuješ skupe stvari...koje ne znaš da voziš...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|