:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Lepa hrvatska voditeljka koja trenutno igra u jednoj seriji oprobaće se i na velikom platnu.
Nikolina Pišek (35) dobija pohvale za ulogu propale alkoholičarke Lucije u seriji "Najbolje godine", koju snima proteklih godinu dana. Seksi brineta otkrila je na svom Facebook profilu da će uskoro zaigrati na velikom platnu.
"Pala je poslednja klapa 'Najboljih godina', a za par nedelja snimam jedan mali, slatki film! Mali film za veliko platno", napisala je Nikolina ne otkrivši o kom je filmu reč, prenosi "Story".
Pišekova je vodila regionalni šou Operacija trijumf, a glumila je i u serijama "Bračne vode" i "Bitange i princeze".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
Što je ona " meni" lijepa
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Ništa ti ja to ne gledam, može biti lijepa i bez toga svega.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
baš je slatka
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Alkoholicarka, pa i nije joj tesko palo ,a stace glumiti u filmu ,laku zensku ,da ne kazem prav naziv, i to joj nece tesko pasti, a da nije plasticnih hirurga ko zna kako bi izgledala
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|