:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jagodinska policija uhapsila je Sašu B. (33) iz sela Bobovo, opština Svilajnac, zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube nad detetom, izjavila je Tanjugu portparol te policije Gordana Cvetić.
Saša B. je uhapšen juče i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati posle čega će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini, dodala je Cvetićeva.
Ona je navela da je reč o devojčici mlađoj od 14 godina, koja nije iz istog sela odakle i Saša B.
Njega svilajnačka policija sumnjiči da je imao seksualne odnose sa maloletnom devojčicom, nakon čega je devojčica ostala u drugom stanju, nezvanično saznaje Kurir.
"Osumnjičeni je prilikom saslušavanja priznao da je sa ovom devojčicom dva puta imao seksualne odnose u svom automobilu. On tvrdi da je ona oba puta svojevoljno stupila s njim u odnose. Policiji je ovaj slučaj prijavio devojčicin otac pošto je priznala da je u trećem mesecu trudnoće", kaže za "Kurir" izvor iz istrage.
Prema rečima meštana, niko nije ni posumnjao da Saša i maloletna devojčica imaju odnose.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Obljubio devojčicu, čeka presudu
Saši B. (33) iz sela Bobova u opštini Svilajnac, osumnjičenom da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom, određen je pritvor do 30 dana.
Predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević, koji je u ovom slučaju bio istražni sudija, dodao je da je Saša B. "uglavnom potvrdio navode koji ga terete i zbog kojih je priveden istražnom sudiji".
Saša B. je potvrdio da se dva puta video sa devojčicom i da je sa njom jednom imao seksualne odnose u svom automobilu, kao i da se ona oba puta svojevoljno videla sa njim, saznaje "Blic".
On je smatrao da se zabavljaju i da nije počinio krivično delo.
Ceo slučaj policiji je prijavila devojčicina tetka, koja živi sa njom i njenim ocem u zajedničkom domu u Proštincu kod Svilajnca. Saša B. živi sa roditeljima.
"Sledi saslušanje svedoka i devojčice, koja će biti saslušana u prisustvu oca", rekao je Janićijević.
Saša B. je uhapšen pre dva dana, a devojčica koju je obljubio, mlađa je od 14 godina i nije iz istog sela, izjavila je Tanjugu na dan hapšenja, portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.
S obzirom na to da se radi o detetu, ni policija ni sudije ne daju više podataka, a nezvanično, devojčica je u trećem mesecu trudnoće.
U selima u Istočnoj Srbiji običaj je da mladi ljudi stupaju u brakove ili emotivne veze. U tradiciji tog kraja je da se venčavaju mladi starosti od po 15 godina, piše "Blic".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
| Citat: | | Prema rečima meštana, niko nije ni posumnjao da Saša i maloletna devojčica imaju odnose. |
Da nije u redu, nije, ali koliko me moja matematika sluzi (a i proverila sam) coveku je 33 godine a ona je 14 godina mladja, sto znaci da je njoj 19 godina...sto prvo znaci da nije maloletna, a drugo da nije devojcica, i trece da je ovo sve legalno(naravno ako je "devojcica" pristala i svojevoljno spavala sa ovim covekom)...meni tu nesto nije jasno
| Citat: | | Policiji je ovaj slučaj prijavio devojčicin otac pošto je priznala da je u trećem mesecu trudnoće" |
| Citat: | | Ceo slučaj policiji je prijavila devojčicina tetka |
Ko je na kraju prijavio ovaj slucaj?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
|
Mayche ako ja jos uvek dobro razumem svoj maternji jezik, pise da je mladja od 14 godina, a ne da je 14 godina mladja od ovog "momka", tako da je u pitanju maloletna devojcica.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
A da, videla sam da mi nesto nije u redu
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|