Jedna ogladnela kamila nije birala čime će se „poslužiti“, pa je tako njeno predjelo bilo poprilično...čupavo
Američka novinarka Tara Morgan je tokom izveštavanja sa jedne farme u Virdžiniji doživela neobično iskustvo. Izveštavanje je prekinula jedna kamila kojoj se izgleda jako dopala voditeljkina frizura.
Sve bi to bilo u redu da je kamila ostala samo “na gledanju” iste, ali ona je u jednom trenutku navalila na frizuru u želji da je sažvaće.
Nekoliko sekundi nakon početka voditeljkinog izveštaja, radoznala kamila je najpre polizala njenu kosu, a zatim počela da je vuče i žvaće.
Snimatelj je potom sklonio kameru u stranu dok se novinarka nije "izborila" sa očigledno veoma gladnom životinjom.
Kada se sabrala, nakon nekoliko trenutaka, sve što je imala da kaže…kamili, bilo je:” Zašto mi žvaćeš kosu!?”,
Pogledajte
(MONDO)
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
Hahahahaha pa zašto joj se približila????
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
Ja i da sam ne daj boze ruzan kao kamila - ne bi je pipnuo...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma