:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Makedonija je preplavljena posterima i flajerima sa pretećom sadržinom da Sudnji dan dolazi 21. maja, zbog čega je policija pozvala na informativni razgovor dve osobe.
U nekoliko većih gradova postavljeni su posteri na kojima je poruka "Sudnji dan je 21. maja, plači snažno prema Bogu", koja je izazvala strah kod stanovništva, jer se tvrdi da će tog dana doći kraj sveta.
Pre nekoliko dana je u centru Skoplja, grupa koja se predstavljala kao deo verskog "Femili radija" delila flajere sa istom sadržinom da je došao sudnji dan za čovečanstvo.
Iz MUP-a kažu da je slučaj prijavljen i da su na informativni razgovor pozvane dve osobe, strani državljani, koji su delili flajere.
Jedino im je bilo ukazano da je sadržaj uznemiravajući i zamoljeni su da prestanu sa širenjem poruka takve sadržine.
Radi se o verskoj sekti iz Njujorka koja tvrdi da je njihov duhovni lider matematičkom kalkulacijom otkrio kodove i time otkrio tajne Biblije, pa i propast sveta za nekoliko dana.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
U petak putujem i znate šta, na smak svijeta ni ne pomišljam, ovo je zaista već ne znam koja po redu najava apokalipse, u koju ne vjerujem i živim sasvim bez straha i opterećenja.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Uvek bilo i biće ludaka i sektaša
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Pitat cemo ih u nedjelju gdje im ono nestade smak svijeta
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Takvih naivčina je bilo i biće.
Sreća pa smak sveta neće biti kod nas nego u Makedoniji. (izvinjavam se Makedoncima za šalu, ali morao sam da iskoristim priliku)
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|