Ikona pop muzike bivše Jugoslavije nastupiće u Beogradu 15. oktobra, saopštila je Beogradska arena.
Tatjana Matejaš (41) na vrhuncu slave se odselila u SAD, gde se udala i postala Tatjana Kameron. Živi u Los Anđelesu, gde komponuje duhovnu muziku i nastupa u katoličkim crkvama.
Turneja "Ludujemo sa dušom" obeležiće 20 godina njene karijere, a pevačica će je najaviti novim singlom, remasterovanom verzijom pesme "Dvije zvjezdice" u produkciji dobitnika Gremija Brajana Lenoksa.
"Nakon dugogodišnjeg sticanja bogatog muzičkog iskustva u SAD-u, Tajči s velikim veseljem najavljuje turneju 'Ludujemo s dušom', ponovni susret sa svojom vernom publikom, koji će zasigurno probuditi uspomene, oživeti lepe emocije i pružiti inspiraciju za dalje. Fantastična muzika, produkcija na svetskom nivou, osvrt na prošlost i pogled u budućnost – nadolazeću turneju učiniće muzičkim događajem na kojem će Tajči, majka trojice sinova koja izgleda bolje nego ikada, svojim fanovima pružiti radost starih hitova i pružiti nove uspomene", navodi se u saopštenju.
Do oktobra, podsetite se kako je Tajči "ludovala" na Evroviziji predstavljajući Jugoslaviju 1990. godine kada je zauzela sedmo mesto.
(MONDO)
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Uh, al' cete se usreciti...............
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Jedina pjesma koje se sjećam je upravo ta koja nas je predstavljala na tadašnjoj Evrpoviziji, a ni ona nije bila bogzna šta. Evo do sad nisam imala pojma da se i dalje bavi muzikom, a želju za njenom koncertom nikad nisam ni imala, tako da...
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
Ja sam se ko mali balavac bio malo zaljubio u nju...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma