Zamislite ovo u našem prevozu...Pogledajte nastup jednog stripera iz Njujorka u podzemnoj
Profesionalni striper, obučen samo u gaćice i visoke potpetice, izveo je ples oko šipke u metrou.
Dok su pojedini putnici u neverici gledali striptiz, drugi su izvadili svoje mobilne telefone i snimali ovaj nesvakidašnji prizor.
Nastup je počeo tako što je polugoli mladić na potpeticama počeo da se uvija oko šipke za koju se "normalan svet" drži da ne padne u prevozu. Iako je izgledalo da je "sam i lud", grupa mladića i devojaka u pozadini je počela da đuska "za sebe", a onda ubrzo počela da bodri stripera.
Kasnije su svi, a najviše striper, dobili aplauz putnika.
(MONDO)
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
Ok, kod nas bi ga prebili...Budimo realni...
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Pa profesionalna deformacija, ljudi, shvatite ga! Čim vidi šipku, ne može da odoli.
Ima dobre štikle!
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma