:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Vlasnik Facebooka jede samo ono meso koje sam "ulovi"
Mladi osnivač Facebooka Mark Zuckerberg otkrio je u časopisu Fortune da je gotovo postao vegetarijanac jer je odlučio jesti meso samo ako je on sam ubio životinju.
"Ove sam godine gotovo postao vegetarijanac jer jedem samo meso životinja koje sam ubijem. Dosad je to iskustvo bilo dobro: jedem mnogo zdravije i mnogo sam naučio o poljoprivredi i uzgoju životinja", napisao je Zuckerberg.
Mladi milijarder kaže da se ta odluka uklapa u njegov običaj da svake godine samome sebi postavi neki izazov - prošle je godine, recimo, odlučio naučiti kineski.
"Ove mi je godine osobni izazov da budem odgovoran za ono što jedem. Vjerujem da mnogi zaboravljaju da neko biće mora umrijeti da bismo ga pojeli, pa je moj cilj da to ne zaboravim, da budem svjestan onoga što imam", objasnio je.
"Nije mi problem što ljudi jedu, ali vjerujem da moraju preuzeti odgovornost i biti svjesni podrijetla te hrane, umjesto da pokušavaju ignorirati odakle dolazi", zaključio je Zuckerberg koji je svoj put prema odgovornosti počeo bacivši živog jastoga u vrelu vodu, nastavio s piletom, a sada se kani baciti na lov. (H)
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
'oce to kad imash previshe para
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | Vjerujem da mnogi zaboravljaju da neko biće mora umrijeti da bismo ga pojeli |
Ne, ne zaboravljam da je neko tele moralo da umre da bih ga ja pojela, ali nemam problem sa tim kao on. I biljka mora umrijeti kada je to isto tele jede, pa se tele ne opterećuje sa tim. Uporedih sad sebe i tele, ali ni sa tim nemam problem.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|