www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vlasnik Facebooka jede samo ono meso koje sam 'ulovi'
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2011 9:29 pm    Naslov poruke: Vlasnik Facebooka jede samo ono meso koje sam 'ulovi' Na vrh strane Na dno strane

Vlasnik Facebooka jede samo ono meso koje sam "ulovi"

Mladi osnivač Facebooka Mark Zuckerberg otkrio je u časopisu Fortune da je gotovo postao vegetarijanac jer je odlučio jesti meso samo ako je on sam ubio životinju.
"Ove sam godine gotovo postao vegetarijanac jer jedem samo meso životinja koje sam ubijem. Dosad je to iskustvo bilo dobro: jedem mnogo zdravije i mnogo sam naučio o poljoprivredi i uzgoju životinja", napisao je Zuckerberg.

Mladi milijarder kaže da se ta odluka uklapa u njegov običaj da svake godine samome sebi postavi neki izazov - prošle je godine, recimo, odlučio naučiti kineski.

"Ove mi je godine osobni izazov da budem odgovoran za ono što jedem. Vjerujem da mnogi zaboravljaju da neko biće mora umrijeti da bismo ga pojeli, pa je moj cilj da to ne zaboravim, da budem svjestan onoga što imam", objasnio je.

"Nije mi problem što ljudi jedu, ali vjerujem da moraju preuzeti odgovornost i biti svjesni podrijetla te hrane, umjesto da pokušavaju ignorirati odakle dolazi", zaključio je Zuckerberg koji je svoj put prema odgovornosti počeo bacivši živog jastoga u vrelu vodu, nastavio s piletom, a sada se kani baciti na lov. (H)

monitor.hr

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 28, 2011 4:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

'oce to kad imash previshe para

The tears of a clown make the whole world laugh.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 28, 2011 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Vjerujem da mnogi zaboravljaju da neko biće mora umrijeti da bismo ga pojeli

Ne, ne zaboravljam da je neko tele moralo da umre da bih ga ja pojela, ali nemam problem sa tim kao on. I biljka mora umrijeti kada je to isto tele jede, pa se tele ne opterećuje sa tim. Uporedih sad sebe i tele, ali ni sa tim nemam problem. Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Vlasnik Facebooka jede samo ono meso koje sam 'ulovi' Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon