:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Vrane su počele da napadaju prolaznike u Novom Beogradu, blizu Geneks kule, a najviše ih ima u ulici Omladinskih brigada, gde su u krošnjama svile svoja gnezda, prenosi Studio B.
Prolaznici i stanari novobeogradskog bloka 33 u strahu izlaze na ulicu i kažu da su vrane postale agresivne, lete nisko, sleću na ljuljaške, automobile, a ne tako retko i napadaju.
Iako su stanari u strahu, stručnjaci objašnjavaju da je reč o prirodnoj pojavi, prenosi Studio B.
Vrane u proleće legu svoje mlade, štite ih i zbog toga su malo agresivnije. Kako nam objašnjavaju stručnjaci, one napadaju ljude u blizini gnezda, jer se boje za svoje mladunce. Jedino rešenje je izbegavanje takvih mesta.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
cudo ih ne pobiju... jer zivootinje su na nasoj zemlji i planeti..a ne mi na njihovoj...
Jer kad mi otimamo i ugrozavamo njihovu zivotnu sredinu..to se ne vazi...
nego kad jadne zivuljke brane svoja gnijezda i ono malo slobodnog prostora sto im ostavljamo...
treba da se digne frka...i hajka...na njih...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Upravo tako, vrane štite svoju mladunčad, što bi i čovjek trebao da radi, ali ... zaborave ih po autima ili stave u mikrovalnu ili ga bace sa balkona...
Pre dve godine, u blizini moje zgrade, sa drveta je ispalo malo vranče, zalijetala se vrana na svakoga ko bi pošao da uđe ili izađe i otac i komšije su pokušavale da ga pronađu ... jer drugog rješenja nije bilo. Jedno dva - tri dana je trajala opsada, na kraju je, pretpostavljam, vranče uginulo i ona to nije ponovila. Tužno.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|