:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Sinoć oko 18 časova prava drama odigravala se u čačanskoj ulici Sime Sarage broj 9, kada je vatra zahvatila kuću Sveta Spasiću, polupokretnig starca.
Čim su ugledali plamen i dim, u pomoć su mu pritekle prve komšije. Oni su uspeli da na sigurno izvuku bolesnog suseda, koji je živeo sam, a izdržavao se prikupljajući staru hartiju.
"Na mesto požara brzo smo uputili tri vozila, ali je zbog teško, pristupačnog terena intervencija bila otežana. Uspeli smo, ipak,da požar ugasimo", izjavio je Borivoje Gačić, komandir Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Čačak.
Skromi i trošni Spasićev dom vatra je potpuno uništila. Još nije poznato kako je izbio požar.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ponekad ljudi zaista znaju biti i ljudi. Drago mi je da ima još onih koji su u stanju da pomognu a ne samo da nijemo posmatraju nevolju jednog bića!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|