:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Trogodišnji dečak čudesno je preživeo pad sa osmog sprata, pošto se zaglavio između zida i klima uređaja.
Neimenovani trogodišnjak bio je sam u stanu na osmom spratu solitera u Pekingu, kada je uspeo da izađe na terasu, oklizne se i padne.
Njegov "let" sa osmog sprata čudesno je zaustavljen, pošto je mališan uspeo da upadne između klime i zida na sedmom, i zaglavi se.
Komšije su čule kako vrišti, i dvojica njih izašla su na drugi balkon. Vang i Žu, koji rade u obližnjoj prodavnici, jedva su uspeli da ga izvuku iza klime i prebace na susedni balkon.
Policija je pokrenula istragu o tome zašto je mališan bio sam u stanu, a roditelji bi trebalo da odgovaraju pred sudom.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | Neimenovani trogodišnjak bio je sam |
Šta reći na ovo ja ne znam. Mališan je imao zaista sreću, ko zna šta je jadnička u tom trenu i sačuvalo, a za roditelje koji ostavljaju samo trogodišnje dijete u stanu nema nikakvih opravdanja, apsolutno!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|