www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jedi go*** - ali stvarno!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2011 5:38 am    Naslov poruke: Jedi go*** - ali stvarno! Na vrh strane Na dno strane

Za neke gastronomske "avanture" stvarno morate imati dobar želudac.

Japanski naučnici na čelu sa dr Micukijem Ikedom napravili su novu vrstu mesa - od ljudskog izmeta!

Ikeda i njegov tim proučavali su na koje sve načine može da se iskoristi ljudski izmet, pa je tako na red došlo i jedenje istog.

Oni najhrabriji su ga i probali - tvrde da ima ukus govedine, ali da ih razmišljanje o tome šta jedu tera da povrate.

Naime, japanski naučnici su prilikom istraživanja otkrili način na koji mogu izdvojiti proteine iz ljudskog izmeta, i od njih napraviti meso. Nakon postupka izdvajanja proteina, meso se boji u crvenu boju i dodaju se sojini proteini - i eto lepe šnicle, ko sme, naravno!

Ikeda tvrdi da bi konzumiranje ovog mesa bilo od velikog značaja za očuvanje životne sredine, samo da ljudi nemaju psihološku barijeru kada im servirate meso nastalo od ljudskog izmeta - onoga što bi inače završilo u WC šolji, ne na tanjiru.

Pa, onim najhrabrijima želimo bon appetit

Pogledajte!

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2011 7:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pijem kavu. Ne pada mi na um da pogledam, a sad mi je muka što sam uopšte i čitala ovu vijest. Bože dragi, dokle smo došli?! Perverzijama raznim nikad kraja!

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2011 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked japanci..stalno jedu go***... Wink

love is all you need
......

zeljkar86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Maj 2011

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2011 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e to im zadnji obrok bio fujjjj

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 23, 2011 2:43 pm    Naslov poruke: Re: Jedi go*** - ali stvarno! Na vrh strane Na dno strane

anchi22 je napisao/la sledeće:
Ikeda tvrdi da bi konzumiranje ovog mesa bilo od velikog značaja za očuvanje životne sredine..

Majke mi, tol'ke godine ljudi s**li po prirodi i vidi dokle smo dogurali Shocked

The tears of a clown make the whole world laugh.

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 23, 2011 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jellenadabogdakrepala je napisao/la sledeće:
Shocked japanci..stalno jedu go***... Wink

Vala bas Exclamation

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Jedi go*** - ali stvarno! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon