Susret je bio slučajan. Naleteli su jedan na drugog u rezervatu za ugrožene životinje i od tada su nerazdvojni, sve rade zajedno...
Neobično prijateljstvo psa i majmuna je inpirisalo i jednu knjižaru koja je napravila slikovnicu o Sariju i Roskou, dvojici tako različitih prijatelja.
Na jednoj fotografiji tvrdoglavi Rosko odbija da jede banane koje mu nudi njegov prijatelj, dok na drugoj Sarija u prsluku bdije nad Roskom dok on pliva. Na nekim fotografijama ove dve životinje ostavljaju utisak kao da su na odmoru - da šetaju, poziraju...
Bhagavan Antle, osnivač rezervata kaže da su se životinje sprijateljile čim su se videle - bila je to ljubav na prvi pogled!
"Psi se obično boje primata, ali ovde to nije bio slučaj. Kada smo psa primili u rezervat, pokušali smo da nađemo vlasnika, ali niko se nije javio, tako da je Rosako sada naš stalni stanar, a i Sarija je presrećan sa njim."
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
pihhh...jedan moj prijatelj rex... bi ovog primata zadavio i pojeo...
jer on sve udavi i pojede ... sto nije covjek...ili zenka njegove vrste...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Skroz simpatično!
Ni svi psi kao ni svi majmuni nisu isti.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma