:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Mlada cepa slike sa venčanja, baca burmu i vraća se u kuću svojih roditelja…
Ovako izgleda kada Kineskinja Juan Li slavi razvod nakon 27 godina braka.
Ceremonija u čast razvoda održana je u gradu Taijuanu. Zvezda ceremonije bila je srećna “mlada” Juan Li koja je organizovala svečanost u jednom ekskluzivnom hotelu.
Juan i njeno troje dece je prvo pokupila limuzina koja ju je odvela do kuće njenih roditelja, suprotno tradicionalnom običaju dolaska mladoženje u kuću roditelja po buduću ženu, nakon čega je povela “svatove” na žurku u obližnji hotel gde je održala govor.
"Ceremonija razvoda me čini srećnom i to je oproštaj od prošlosti”, rekla je Juan obučena u venčanicu. Ona je tokom ceremonija izgovarala "zavete razvoda", a nakon toga je pred gostima pocepala slike sa venčanja i bacila prsten u akvarijum.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Bacila je i novce uz prsten, po meni, potpuno bespotrebno! Ali, 'ajde, nek se samo priča o čemu bilo!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|