:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Mališan na prestižnoj reviji u Parizu jecao tokom cele šetnje pistom.
Dečkić od oko pet godina bio je "zvezda" revije muške modne linije kuće "Smalto", pošto je izašao kako bi predstavio njihovu kolekciju za decu.
Držeći za ruku top modela Aleksandra Kunu, mališan je izašao na pistu i najverovatnije ostvario san drugih malih manekena. Međutim, njemu nije bilo do piste, pošto je neutešno plakao sve vreme! Na kraju ga je Kuna podigao u naručje, da bi ga utešio.
Modni kritičari i publika, obično spremni da u svetu mode dočekaju "na nož" bilo kakav ispad na pisti, pozdravili su uplakanog mališana burnim aplauzom.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | Modni kritičari i publika, obično spremni da u svetu mode dočekaju "na nož" bilo kakav ispad na pisti, pozdravili su uplakanog mališana burnim aplauzom. |
E pa taman je trebalo da petogodišnje dijete iskritikuju i dignu larmu oko toga!
I onda mi kažu da je dijete sa pet godina dovoljno staro da podnese toliki pritisak, ma .. 'ajte molim vas, kakav god talenat u sebi nosio po rođenju to je ipak jedan sasvim mali dječkić. I neka ga niko ne sili na ono što on ne želi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|