www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

A za ručak danas imamo Sunce
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 30, 2011 4:20 pm    Naslov poruke: A za ručak danas imamo Sunce Na vrh strane Na dno strane

Miroslav Kiš ne jede već tri godine, a energiju stvara "sunčarenjem". U Srbiji 3.000 pristalica solarne joge, koji žive sa minimalno hrane.

Kada Miroslav Kiš (36) krene na doručak, izađe iz kuće u prirodu, sačeka da se pojavi jutarnje sunce i gleda u njega 15 minuta. A kada večera, zagleda se u zalazak sunca i opet petnaestak minuta "jede" njegovu energiju. Ovaj mladi čovek, poreklom iz Beočina, od juna 2009. godine živi samo od sunčeve energije. I ubeđen je da će doživeti stotu. Zato su ga Vojvođani prozvali Sunčani čovek.

"Pre tri godine imao sam 115 kilograma, nosio naočare sa dioptrijom minus tri, bolovao od reumatizma, migrene, imao sam probleme sa srcem, počeo sam da zaboravljam, da gubim poslove i da se ponašam kao gubitnik, kog je samlela ekonomska kriza. A onda sam otkrio "sunčarenje" i potpuno promenio sopstveni život",priča nam Miroslav Kiš.

"Ne jedem čvrstu i kuvanu hranu, ne pijem mleko. Uzimam vodu, čaj, kafu ili sok. Smršao sam 30 kilograma, popravio mi se vid, razvila telepatija...", kaže Miroslav Kiš, koji je osnovao Sunčanu organizaciju Srbije i Balkana u Novom Sadu.

Za "sangazing" ili gledanje u sunce, Kiš je saznao iz knjiga o dugovečnim jogi ljudima iz Indije, koji su u 19. veku živeli sa minimalnim utroškom hrane, ali uz obilato korišćenje sunčeve energije.

Tu prastaru praksu Indusa, Grka, Egipćana i Indijanaca je osavremenio indijski profesor Hira Ratan Manek i od 1990. godine proširio na čitav svet.

Oduševljen njegovim učenjem o gledanju u sunce kao nauci i načinu života, Miroslav Kiš je profesora Maneka doveo 2009. godine u Novi Sad.

"Sunčarenje je naučna, energetska disciplina, kojom ljudi dozirano preko očiju unose sunčevu svetlost, u vreme kada sunce sija slabijim intenzitetom i opreznim povećanjem vremena gledanja u sunce, postajete nov čovek.

To je drevna praksa koju su primenjivali naši preci na planeti Zemlji. Ova praksa je bila izgubljena, ali sam je ja oživeo i pretvorio u pokret solarne joge za ljude", kaže Hira Ratan Manek, koji u Srbiji ima sve više pristalica.

Gledanje u sunce se izvodi u ciklusima, u trajanju od 270 dana. Počinje se sa 10 sekundi prvog dana i postepeno povećava do 45 minuta. Dok se gleda u sunce treba stajati na goloj zemlji ili pesku bosonog, radi boljeg prijema nebeske energije.

Ova organizacija u Srbiji ima više od 3.000 članova, a na Balkanu već 250.000, pišu "Novosti".

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> A za ručak danas imamo Sunce Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon