:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Građani Kraljeva i okoline osetili su danas zemljotres koji je, prema podacima Republičkog seizmološkog zavoda, bio jačine 2,8 Rihterove skale.
Tačno u 12.47 časova registrovan je zemljotres magnitude 2,8 jedinica Rihterove skale sa procenjenim intenzitetom od IV stepena Merkalijeve skale, saopšteno je na sajtu RZS.
Tlo u Kraljevu ne prestaje da podrhtava ni devet meseci posle zemljotresa koji je naneo velike materijalne štete i odneo dva ljudska života, a bilo je i više lakše i teže povređenih.
Prošle godine 3. novembra u 01.56 časova u regionu Kraljeva registrovan je zemljotres magnitude 5.4 jedinice Rihterove skale, a od tada je zabeleženo više manjih i nešto jačih potresa koji nisu naneli veće štete, ali su uznemili građane.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
Tacnije preko 670 manjih potresa od glavnog zemljotresa... Danas me je probudio zemljotres, skocio sam iz kreveta za svaki slucaj da bih uhvatio tv da ne padne Licno mislim da je jacina lazna i da je bila sigurno preko 3,5. Kao da je odjedanput explodiralo nesto, takvo je brujanje bilo i naglo drmanje... Haos! Neki vulkan krci ispod zemljine kore!
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|