:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Režiser Sem Rejmi i glumac Brus Kembel ponovo će, kao producenti, zajedno raditi na kultnom hororu "Zli mrtvaci".
Koscenarista i režiser će biti Fede Alvares, južnoamerički sineasta koji je autor kratkog filma "Panic attack", a scenario će da rediguje Dijablo Kodi, dobitnica Oskara za film "Džuno".
"Jedva čekamo da prestravimo novu generaciju bioskopske publike koristeći tehnike koje nam nisu bile dostupne pre 30 godina", saopštili su producenti.
Prva priča iz 1981. o petoro mladih koji letuju u kolibi u šumi koja oslobađa zle duhove je postgla veliki uspeh na bioskopskim blagajnama širom sveta, a Rejmija proslavila kao režisera.
Kembel je igrao Eša, jedinog preživelog u kasnijim nastavcima, a još uvek nije poznato da li će glumiti i u novom nastavku.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
E taman će da me ustrave! Nama je život pun strave svakodnevno tako da na horore možemo samo blijedo gledati i slegnuti rezignirano ramenima.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|