:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedanaestogodišnji L. V. povređen je juče rano ujutru kada ga je neko od stanara zgrada u blizini Osnovne škole "Sutjeska" u Zemunu pogodio vazdušnom puškom u ruku, dok je igrao košarku na terenu.
Dečaku se olovna dijabola zabila u šaku desne ruke i on je operisan na Institutu za majku i dete na Novom Beogradu
U Institutu su nam rekli da je njegovo stanje posle operacije stabilno, dok u policiji kažu da su upoznati sa pucanjem iz vazdušne puške na dete i da će nešto više moći da saopšte tak kada se okonča istraga o tom slučaju.
Inače, dečak je oko 8 sati izašao na košarkaški teren u blizini solitera u Zadrugarskoj ulici u kome stanuje, da bi se igrao.
Njegovo ubacivanje lopte u koš i buka koju je pravio izgleda da je zasmetala nekom od stanara okolnih zgrada koji je uzeo vazdušnu pušku i pucao u dete. Srećom, dijabola ga je pogodila u ruku, a ne u neki vitalni organ, te je on u šoku otišao kući i majci pokazao ruku na kojoj je bilo malo krvi.
"Neko ga je upucao u dlan. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Očito je nekome smetala buka, ali nije morao to da uradi. Pa mogao je da ga ubije", u šoku je za "Press" ispričala dečakova majka, koja iz straha nije želela da se predstavi.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Da li je taj idiot mogao sa par riječi da dječaka upozori, umjesto metkom?! Bože moj blagi, pa djeca se više ni igrati ne mogu. Dobro, mogu da shvatim da katkad u toj igri i pretjeraju, da su bučni, da ljudi ipak žele neki svoj mir, pa svima nam je tako u naseljima blizu igrališta, ali pucati na njih?! Pa tog bi idiota nalupala do neprepoznatljivosti!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Ne mogu da poverujem u ovo sto sam procitala, zaista Jadno dete, a tog majmuna stvarno treba prebiti i da ne psujem sad, nema smisla.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|