:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
On je jedan od retkih ljudi koji se obraduje kada ugleda prljava i zapuštena kola jer ona su njegovo "slikarsko platno"
Vozač autobusa Robert Barden našao je mnogo kreativniji način da ulepša prljava kola od onog poznatog "operi me" - on ih oslikava!
Robert (38) crta likove glumaca, pevača i rok legendi na haubama, vratima i gepecima neopranih automobila, i to mu odlično ide.
Robert je na različitim haubama već "ovekovečio", bar do prvog pranja, likove Boba Dilana, Klinta Istvuda, Džejmsa Dina, Kerija Grenta, benda Led Zeppelin, i mnogih drugih.
On kaže da ljudi obično odlično reaguju na njegovu umetnost kada je vide.
"Ovo su originalni umetnički radovi i moj su izum. Ja od nečega što se obično smatra nepoželjnim i od čega ljudi zaziru - prljavštine, pravim umetnost", izjavio je Robert.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|