:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Vaterpolisti Srbije nisu uspeli da odbrane titulu svetskog prvaka izgubivši od Italijana u produžecima 8:7.
Posle neuspešnih napada na obe strane u prvom minutu, Italijani su bili ti koji su poveli preko Valentina Gala. Usledili su novi promašaji, kako naših, tako i italijanskih vaterpolista, pa je prva četvrtina završena sa 0:1 za Italijane.
Rezultatom 1:2 okončana je druga četvrtina, a čim je počela treća, manevrom Alkardi se oslobodio čuvara i doneo izjednačenje Italijanima. Potom je Filip Filipović doneo prednost Srbiji. Međutim, u sledećih nekoliko minuta, Italija je došla u vođstvo od čak 3:5 pred sam početak poslednje četvrtine.
Na početku poslednje deonice prvi gol Vanje Udovičića smanjio je prednost Italijana na 4.5. Već u sledećem napadu selekcija Italije je vratila prednost na dva poena - 4.6. Iako je Aleksić isključen zbog prigovora sudijama, gol Duška Pijetlovića smanjio je zaostatak "delfina" na 5.6, da bi posle samo dve minute Filipović izjednačio.
Igrani su produžeci, kao i protiv Mađara. U prvom produžetku od tri minute Mateo Alkardi, je uspeo da da gol, ali je Filipović opet izjednačio na 7:7. Pred kraj prvog produžetka Felugo dovodi svoju ekipu u novu prednost 7:8.
U drugom produžetku nije bilo golova. Italijani su od Srbije "preoteli" titulu šampiona sveta.
(021)
|
|
|
| |
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 34
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
Ma svaka im čast! I srebro je srebro!
Treba da ih slavimo...
Oni su za mene i dalje prvaci!
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Jela sam se k'o lebac!
Poslije prvog šoka i razočarenja, čestitam im.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|