www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bakica od 90 leta štapom isprebijala lopove
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 23, 2011 5:32 pm    Naslov poruke: Bakica od 90 leta štapom isprebijala lopove Na vrh strane Na dno strane

Jedna 90-godišnja Nemica, koja očigledno ne zna za strah, štapom je pretukla i razjurila troje lopova koji su upali u njenu kuću u mestu blizu Minstera, na severozapadu Nemačke, saopštila je danas nemačka policija.
Kako prenosi agencija Rojters, starica je obilazila oko kuće uz pomoć hodalice kada je ugledala uljeze - dvojicu muškaraca i jednu ženu.

Bez dvoumljenja zgrabila je štap i počela njime da udara lopove koji su pobegli glavom bez obzira.

- Hrabro s njene strane, mada je bilo prilično opasno. Imala je sreće da se ništa ozbiljno nije desilo - kazala je predstavnica lokalne policije.

(24sata)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 23, 2011 7:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Toooo, bakice!!! Laughing A šta je imala u tim godinama i da izgubi? Svaka joj čast! Laughing

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 23, 2011 8:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A i to su mi neki lopovi koje bakica otjera! Exclamation

Bra'o za baku, u svakom slucaju.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 23, 2011 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tako je bakice i ja cu tvojim stopama..toljagu u ruke pa lopova po glavi , da mu pocne malo mozak raditi...
pa po sve po nogama..posto lopov ima veliku glavu... Mr. Green
koja jedva staje na neka mjesta... Mr. Green pa vise od jednog opaljivanja u tu tintaresinu nema efekta...jer glavonje uzivaju u tome...
al' zato moram po nogama.... Wink
da ne moze hodat jedno pola godine...a nadam se da ce to neko auto odraditi za mene... Mr. Green
pa da se ja malo mogu smijati tudjoj nesreci.... Very Happy Mr. Green

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Bakica od 90 leta štapom isprebijala lopove Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon