:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Trenutno pregovaram sa jednim gospodinom iz Beograda o njenom dolasku, pošto bi voleo da podrži jednu njegovu akciju vezanu za univerzitete, otkrio je je Rade.
GLUMAC Rade Šerbedžija planira da dovede Ađelinu Džoli u Beograd. Nakon što je nedavno ugostio holivudsku glumicu na Brionima u Hrvatskoj, naš proslavljeni glumac ima želju da je upozna i sa srpskom prestonicom. On je otkrio za portal “Stori” da želi da Anđelinu dovede u Srbiju u okviru jednog neglumačkog projekta.
- Trenutno pregovaram sa jednim gospodinom iz Beograda o njenom dolasku, pošto bi voleo da podrži jednu njegovu akciju vezanu za univerzitete. Pregovori su u toku, i bilo bi super da ona dođe - rekao je Šerbedžija, otkrivajući kako ju je dočekao na Brionima.
- Lično sam se pobrinuo za njenu ishranu. Boravila je u vili “Brijuni” u kojoj su svojevremeno odsedale Sofija Loren i Đina Lolobriđida. Nabavio sam joj sveže školjke, oradu i drugu belu ribu, a pila je domaće crno vino iz jedne konobe blizu Pule.
Poznata glumica, koja je rediteljski film prvenac “U zemlji krvi i meda” snimila u BiH umesto u Srbiji, kako je planirala, dva puta je posetila našu južnu pokrajinu Kosovo i Metohiju, gde je posetila UNHCR objekte i izbeglički kamp.
(Blic)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
E kad mi njeno ime prekrste u Anđa, ja bih pala s baglama, matere mi! Prosto mi bode oči!
Rade Šerbedžija je uvijek bio i ostaće čovjek koji je mnogo dao i čija harizma i glas sa godinama ne jenjavaju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|