www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bor: Utvara u beloj venčanici lebdi iznad puta
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 31, 2011 5:46 pm    Naslov poruke: Bor: Utvara u beloj venčanici lebdi iznad puta Na vrh strane Na dno strane

Nekoliko vozača, koji su se u sredu oko podneva vozili iz pravca Zaječara ka Boru, putem kod sela Nikoličevo, prijavili su lokalnoj policiji da su na kolovozu videli žensku priliku u venčanici.
Nekoliko vozača koji su se u sredu nešto iza ponoći vozili iz pravca Zaječara ka Boru, putem kod sela Nikoličevo, prijavili su lokalnoj policiji da su na kolovozu videli – utvaru!

- Nekoliko kilometara pred ulaz u Bor ugledao sam ženu u beloj venčanici, sa bidermajerom, koja je lebdela iznad puta – ispričao nam je, još uvek vidno usplahiren, jedan vozač, uz molbu da mu ne pominjemo ime. - Iznenada, utvara se spustila pravo ispred mene i pružila ruku ka mojim kolima. Zakočio sam kada sam stigao na oko pola metra od nje, ali je ona u tom trenutku, jednostavno – nestala.
Ovaj čovek je, na samom ulazu u Bor, stao kraj puta i zaustavio nekoliko vozača koji su ulazili u grad.

- Svi su mi potvrdili da im se desilo isto što i meni, nakon čega smo otišli i slučaj prijavili policiji. Znam da ovo zvuči neverovatno, ali nisam jedini koji sam video ženu u belom, koja je lebdela iznad puta – još uvek je šokiran ovaj čovek.

Njegovu priču potvrdilo nam je još nekoliko vozača, koji su o svemu obavestili Policijsku upravu u Boru. Jedan od njih nam je kazao da je pojavu žene u belom videla i njegova ćerkica, koja sada, kako nam je kazao, ne može da se smiri od straha.

- Čuo sam ćerku kad mi je kazala: “Tata, vidi onu tetu u belom što leti iznad puta”. Pogledao sam naviše i zaista ugledao ono o čemu je dete pričalo. Nisam se zaustavljao. Dao sam gas i pobegao sa lica mesta – u neverici je ovaj meštanin Bora.

U Policijskoj upravi u Boru nam je potrđeno da ih je grupa građana alarmirala o pojavi žene u belom, koja je lebdela iznad puta Bor-Zaječar.

- Reagovali smo po prijavi i poslali patrolu na lice mesta – saopšteno nam je u PU u Boru. - Međutim, na licu mesta nismo primetili ništa od onoga što nam je prijavljeno.

(Novosti)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 31, 2011 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opet neki duh, jel'?
Postadosmo kao Englezi.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 01, 2011 3:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ima ima utvara... Laughing Laughing Laughing utvaraju se samo tako... Rolling Eyes

love is all you need
......

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 01, 2011 5:23 pm    Naslov poruke: Tragamo za osobom u venčanici Na vrh strane Na dno strane

Beograd -- Policija traga za osobom koja je juče na području Bora u venčanici plašila vozače na jednoj od lokalnih saobraćajnica, izjavio je Ivica Dačić.

On je rekao da je sinoć, kada su tu informaciju objavili pojedini mediji, razgovarao sa načelnikom Policijske uprave u Boru i da je obavešten da se sumnja da je reč o osobi "sa određenim zdravstvenim problemima".

"To što se desilo je stvar ljudskih ruku, a ne neprirodnih sila", rekao je Dačić novinarima u beogradskoj osnovnoj školi "Vuk Karadžić", gde je prethodno prisustvovao akciji posvećenoj bezbednosti dece u saobraćaju.

Pojedini mediji objavili su da je nekoliko vozača sinoć prijavilo borskoj policiji da su na jednoj od saobraćajnica videli žensku osobu sa venčanicom koja lebdi u vazduhu.

B92

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 01, 2011 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nisam ni sumnjala da je nešto slično, samo što "sila" od novinarstva toliko prenapuše stvar, da to prelazi već granice ukusa i profesionalnosti!

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 01, 2011 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako je dacic rek'o...naravno da mu vjerujem.... Rolling Eyes Wink

love is all you need
......

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 02, 2011 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kanda su svi oni pili iz istog kazana.. Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 02, 2011 5:22 pm    Naslov poruke: Dačić: "Duh u venčanici" je muškarac Na vrh strane Na dno strane

Osoba u beloj venčanici koja je prolazila putem Bor-Zaječar i plašila vozače je muškarac koji ima psihičke probleme, izjavio je ministar policije Ivica Dačić.
“Načelnik policijske uprave me je informisao da je reč o muškarcu koji ima psihičke probleme”, rekao je Dačić novinarima.
Dačić je kazao da je siguran da “nije reč o natprirodnim i nadčovečanskim silama, već da je to ljudskih ruku delo”.

Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u tom mestu da je na novom putu Bor-Zaječar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom.

Osobe koje tvrde da su videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto.
Jedan od očevidaca je opisao da su videli ženu u venčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.

(24sata)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 03, 2011 1:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cim hoda u vjencanici po autoputu, naravno da ima psihicke probleme... Rolling Eyes
ne vazno da l je muzjak ili zenka...utvare... Neutral Mr. Green

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Bor: Utvara u beloj venčanici lebdi iznad puta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon