:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Nekoliko vozača, koji su se u sredu oko podneva vozili iz pravca Zaječara ka Boru, putem kod sela Nikoličevo, prijavili su lokalnoj policiji da su na kolovozu videli žensku priliku u venčanici.
Nekoliko vozača koji su se u sredu nešto iza ponoći vozili iz pravca Zaječara ka Boru, putem kod sela Nikoličevo, prijavili su lokalnoj policiji da su na kolovozu videli – utvaru!
- Nekoliko kilometara pred ulaz u Bor ugledao sam ženu u beloj venčanici, sa bidermajerom, koja je lebdela iznad puta – ispričao nam je, još uvek vidno usplahiren, jedan vozač, uz molbu da mu ne pominjemo ime. - Iznenada, utvara se spustila pravo ispred mene i pružila ruku ka mojim kolima. Zakočio sam kada sam stigao na oko pola metra od nje, ali je ona u tom trenutku, jednostavno – nestala.
Ovaj čovek je, na samom ulazu u Bor, stao kraj puta i zaustavio nekoliko vozača koji su ulazili u grad.
- Svi su mi potvrdili da im se desilo isto što i meni, nakon čega smo otišli i slučaj prijavili policiji. Znam da ovo zvuči neverovatno, ali nisam jedini koji sam video ženu u belom, koja je lebdela iznad puta – još uvek je šokiran ovaj čovek.
Njegovu priču potvrdilo nam je još nekoliko vozača, koji su o svemu obavestili Policijsku upravu u Boru. Jedan od njih nam je kazao da je pojavu žene u belom videla i njegova ćerkica, koja sada, kako nam je kazao, ne može da se smiri od straha.
- Čuo sam ćerku kad mi je kazala: “Tata, vidi onu tetu u belom što leti iznad puta”. Pogledao sam naviše i zaista ugledao ono o čemu je dete pričalo. Nisam se zaustavljao. Dao sam gas i pobegao sa lica mesta – u neverici je ovaj meštanin Bora.
U Policijskoj upravi u Boru nam je potrđeno da ih je grupa građana alarmirala o pojavi žene u belom, koja je lebdela iznad puta Bor-Zaječar.
- Reagovali smo po prijavi i poslali patrolu na lice mesta – saopšteno nam je u PU u Boru. - Međutim, na licu mesta nismo primetili ništa od onoga što nam je prijavljeno.
(Novosti)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Opet neki duh, jel'?
Postadosmo kao Englezi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ima ima utvara... utvaraju se samo tako...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Beograd -- Policija traga za osobom koja je juče na području Bora u venčanici plašila vozače na jednoj od lokalnih saobraćajnica, izjavio je Ivica Dačić.
On je rekao da je sinoć, kada su tu informaciju objavili pojedini mediji, razgovarao sa načelnikom Policijske uprave u Boru i da je obavešten da se sumnja da je reč o osobi "sa određenim zdravstvenim problemima".
"To što se desilo je stvar ljudskih ruku, a ne neprirodnih sila", rekao je Dačić novinarima u beogradskoj osnovnoj školi "Vuk Karadžić", gde je prethodno prisustvovao akciji posvećenoj bezbednosti dece u saobraćaju.
Pojedini mediji objavili su da je nekoliko vozača sinoć prijavilo borskoj policiji da su na jednoj od saobraćajnica videli žensku osobu sa venčanicom koja lebdi u vazduhu.
B92
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Pa nisam ni sumnjala da je nešto slično, samo što "sila" od novinarstva toliko prenapuše stvar, da to prelazi već granice ukusa i profesionalnosti!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |

|

|
|
ako je dacic rek'o...naravno da mu vjerujem....
|
all you need love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Osoba u beloj venčanici koja je prolazila putem Bor-Zaječar i plašila vozače je muškarac koji ima psihičke probleme, izjavio je ministar policije Ivica Dačić.
“Načelnik policijske uprave me je informisao da je reč o muškarcu koji ima psihičke probleme”, rekao je Dačić novinarima.
Dačić je kazao da je siguran da “nije reč o natprirodnim i nadčovečanskim silama, već da je to ljudskih ruku delo”.
Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u tom mestu da je na novom putu Bor-Zaječar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom.
Osobe koje tvrde da su videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto.
Jedan od očevidaca je opisao da su videli ženu u venčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
cim hoda u vjencanici po autoputu, naravno da ima psihicke probleme...
ne vazno da l je muzjak ili zenka...utvare...
|
all you need love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|