www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nemaš partnera? Mnogo rizikuješ
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 03, 2011 9:53 am    Naslov poruke: Nemaš partnera? Mnogo rizikuješ Na vrh strane Na dno strane

Jedno istraživanje je pokazalo da oni koji nemaju srodnu dušu žive kraće.

Osobe koje nemaju partnera žive kraće od onih koji se "u paru", i to muškarci više nego žene, pokazala je nova britanska studija objavljena u "Epidemiološkom žurnalu" (Journal of Epidemiology).

Novi rezultati se temelje na analizi nalaza 90 ranije sprovedenih istraživanja u kojima je učestvovalo oko 500 miliona ljudi, pri čemu naučnici nisu uzeli u obzir podatke prikupljene od razvedenih osoba ili osoba čiji je partner preminuo.

U proseku su muškarci koji su bili sami imali 32 odsto veći rizik za smrt u odnosu na muškarce koji su bili u vezi, dok je kod žena to povećanje iznosilo 23 odsto.

Ti podaci sugerišu da sami muškarci u proseku umiru 8 do 17 godina ranije, a same žene prosečno 7 do 15 godina ranije, od onih koji ne žive sami.

Naučnici veruju da je ove rezultate moguće objasniti slabijim zdravstvenim osiguranjem i manjim prihodima kod osoba koje nemaju partnera.

(Tanjug)

nacaaleksic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Apr 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 03, 2011 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...zato, večeras u potražnju! Very Happy

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 03, 2011 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam sto bih rekao...imam dvojicu komsija..tj sad jednog..
koji je i dalje samac...a ima skoro sezdeset godina... Shocked
nije nikada bio u braku ali uvijek ima neku bakicu... Laughing Laughing Laughing

a ovaj jedan je preminuo..ozenio se kao veoma mlad...i mislim d a ga je zena u grob otjerala...
bio je znatno mladji od ovog pomenutog "samca" ali je samac jos uvijek ziv i bolje izgleda
nego sto je ovaj izgledao prije nego sto je rikno... Laughing Laughing Laughing
sve to zavisi kakvu osobu nadjes i smatras srodnom dusom..
ljudi zive godinama zajedno atoliko su razliciti... Shocked kao nebo i zemlja...
i dobro zive...uz povremene "tektonske promjene u njihovoj vezi"..sto bi neki primijetili... pa rekli...Laughing Laughing Laughing a isto tako znam parove koji su kao jedno...
ali... Neutral ber..mnogo se stancaju sa strane... Laughing Laughing Laughing
ne znam..ja mislim..da to nema nikakve veze..sve je to toga kako zivis..tako ces i umreti..
ako zivis brzo i stalno si u nekom spidu tako ces i umrijeti...
ako si Cool i boli te uvo ugglavnom za sve sto nema veze sa tobom...
i ako znas da popustis ponekad i da presutis nesto...zivjeces sretno - stotinu ljeta... Mr. Green

Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nemaš partnera? Mnogo rizikuješ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon