www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bosanac dao par evra za sliku vrednu milione?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 13, 2011 3:21 pm    Naslov poruke: Bosanac dao par evra za sliku vrednu milione? Na vrh strane Na dno strane

Bosanac iz Nemačke kupio je na buvljoj pijaci sliku koja potencijalno vredi astronomsku sumu.

Neimenovani muškarac kupio je sliku para u brodu koji izvlači mrežu iz vode na jednom nemačkom buvljaku.

Tek kada je došao kući, primetio je potpis na poleđini, ime poznatog austrijskog majstora Egona Šilea (1890-1918).

"Potražio sam njegovo ime na Internetu i ostao šokiran kada sam shvatio šta sam kupio za samo nekoliko evra", rekao je on za bosansku štampu.

Stručnjaci su zainteresovani za ovu sliku, koja bi trebalo da pripada ranom periodu Šileovog stvaralaštva. Kupcu se već javio jedan kolekcionar zainteresovan za kupovinu, ali je neophodno prethodno bez sumnje utvrditi da li je zaista reč o Šileovoj slici.

U junu ove godine, jedan Šileov pejzaž prodat je za 40 miliona dolara na aukciji.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Bosanac dao par evra za sliku vrednu milione? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon