:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedna 60-godišnja Brazilka, hospitalizovana zbog plućne infekcije, proglašena je mrtvom i provela je dva sata živa u plastičnoj vreći u mrtvačnici bolnice u predgrađu Rio de Žaneira, piše dnevnik Globo.
"Otišla sam da poslednji put zagrlim mamu i videla sam da diše. Povikala sam: 'Moja majka je živa!' a svi su me gledali kao da sam luda", ispričala je listu njena ćerka Rozanžela Selestrino (Rosangela Celestrino).
"Ne samo da sam je našla u fioci ledare u mrtvačnici, već sam kada sam otvorila (kesu) videla da još diše", objasnila je.
Uprava bolnice navodi da je pacijentkinja Roza Selestrino imala dva moždana krvarenja i da je disala pomoću aparata.
U petak u 19.30 medicinska sestra pozvala je dežurnog lekara pošto žena nije pokazivala vitalne znake. Lekar ju je proglasio mrtvom i poslao je telo u mrtvačnicu.
Upravnik bolnice Manoel Moreira Filjo (Filho) rekao je da je greška ustanovljena oko 22.00 i da je pacijentkinja "odmah intubirana i prebačena na odeljenje intenzivne nege".
Lekar koji je potpisao potvrdu o smrti dao je otkaz, a medicinska sestra je otpuštena. Njihova imena nisu otkrivena.
Ako pacijentkinja umre, a istragom bude dokazano da su ispoljili nemar, njih dvoje mogli bi da budu optuženi za telesne povrede, pa i za ubistvo.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Boze mili, ne mogu da verujem !!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|