:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Sajam knjiga ove godine trajaće jedan dan duže, a posetioce očekuje više od 800 izlagača iz Srbije i sveta.
Međunarodni beogradski Sajam knjiga biće održan od 23. do 30. oktobra, uz učešće više od 800 izdavača, od kojih su 29 iz inostranstva, najavljeno je na konferenciji za medije.
Počasni gost 56. manifestacije su zemlje portugalskog govornog područja, čiji će predstavnici biti Brazil, Angola i Portugal.
Utorak i sreda, 25. i 26. oktobar, biće porodični dani, kada će za porodice biti upriličeni posebni popusti. Tradicionalni školski dan je 27. oktobar. Cena ulaznica ista je kao i prošle godine, 250 dinara za pojedinačnu posetu, a 150 za grupne posetioce. Porodične ulaznice koštaće 600 dinara.
Sajam će trajati jedan dan duže nego prethodnih godina, uz produženo radno vreme (10-21 h). U 30.000 kvadratnih metara izlagačkog prostora biće organizovani i forumi, radionice, izložbe i druge prateće aktivnosti.
Centralno mesto biće posvećeno jubileju - pola veka od Nobelove nagrade Ivi Andriću, a u čast piscu biće pripremljena i izložba u Hali jedan.
Na Sajmu će biti dodeljene i nagrade izdavaču godine, izdavačkom poduhvatu za 2011. i dečjoj knjizi.
"Po mišljenju Beograđana Sajam knjiga najveći je brend Beograda i obaveza je organizatora da se ta manifestacija stalno unapređuje", rekao je Predsednik Odbora Sajma knjiga Željko Ožegović.
Više o Sajmu saznajte na zvaničnom sajtu - OVDE.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Na žalost, moje oči neće moći da vide tako nešto.
I spajale bi knjige ljude, samo kada bi bilo više onih koji bi ih čitali.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|