:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Svečanim defileom konjanika i fijakera sutra će u Novom Sadu biti otvoren 2. međunarodni sajam konjarstva "Horsvil", uz učešće oko 100 izlagača sa 180 konja.
Učesnici defilea će u 16 sati krenuti sa Novosadskog sajma ka centru grada, i to Ulicom Branka Bajića, Bulevarom Evropa, Hadži Ruvimovom, Bulevarom kralja Petra Prvog, Jevrejskom ulicom, Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom Modene do Trga slobode.
Tu će se, u 17 časova, održati prigodna ceremonija, a Sajam konjarstva će proglasiti otvorenim gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.
Posle svečanog otvaranja učesnici defilea će se, gotovo istom trasom, vratiti na Novosadski sajam, gde će narednih dana, sve do 2. oktobra, biti održana međunarodna takmičenja u preponskom jahanju, u vožnji zaprega i dresuri konja, uz niz propratnih manifestacija.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ima li iko živ iz Novog Sada da me primi za to vrijeme, bila bih mu zahvalna do groba?!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|