www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bliskoj osobi možeš da čitaš misli
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 02, 2011 6:12 pm    Naslov poruke: Bliskoj osobi možeš da čitaš misli Na vrh strane Na dno strane

Već nekoliko puta ti se javio dok si intenzivno mislila na njega? Često se obučete isto, a da se niste dogovorili? Kupio ti je omiljenu čokoladu iako mu nikada nisi rekla koju voliš? Naučnici kažu da je to normalno.

Kod ljudi koji su veoma bliski, što ne znači i da su fizički blizu, uočen je isti obrazac moždane aktivnosti. Njihovi nervni sistemi usklađeni su toliko da gotovo da "čitaju" misli jedni drugima.

Takvim osobama se dešava da izgovaraju identične rečenice, da jedan kaže ono što drugi misli, da mogu da osete šta se dešava drugoj osobi bez obzira na to koliko su udaljeni.

To se najčešće dešava ljudima koji su u ljubavnoj vezi, rodbinskim odnosima, ali i onima koji se samo površno poznaju ali ipak razmišljaju sinhronizovano.

To "šesto" čulo nauka još nije objasnila, ali potvrđuje postojanje.

Dakle, ne bojte se ako vam se to dešava - niste jedini, a ni "ludi", osim možda od ljubavi.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 02, 2011 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da me ne čudi niti brine. Very Happy
Prijateljica koju imam od 4-e godine mog života sve do današnjih dana živi je svjedok da nam se to redovno događa i davno smo se prestale pitati šta je razlog.
Ljudski će um još vijekovima biti vječna zagonetka.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2011 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja to mogu i virtuelno... iako nisam blizak Shocked
barem se tako pokazalo za ovih godinu i nesto dana...
i nekoliko puta mi se uopste nije svidjelo to sto sam procitao u nekim mislima... Mr. Green Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Bliskoj osobi možeš da čitaš misli Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon