:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Već nekoliko puta ti se javio dok si intenzivno mislila na njega? Često se obučete isto, a da se niste dogovorili? Kupio ti je omiljenu čokoladu iako mu nikada nisi rekla koju voliš? Naučnici kažu da je to normalno.
Kod ljudi koji su veoma bliski, što ne znači i da su fizički blizu, uočen je isti obrazac moždane aktivnosti. Njihovi nervni sistemi usklađeni su toliko da gotovo da "čitaju" misli jedni drugima.
Takvim osobama se dešava da izgovaraju identične rečenice, da jedan kaže ono što drugi misli, da mogu da osete šta se dešava drugoj osobi bez obzira na to koliko su udaljeni.
To se najčešće dešava ljudima koji su u ljubavnoj vezi, rodbinskim odnosima, ali i onima koji se samo površno poznaju ali ipak razmišljaju sinhronizovano.
To "šesto" čulo nauka još nije objasnila, ali potvrđuje postojanje.
Dakle, ne bojte se ako vam se to dešava - niste jedini, a ni "ludi", osim možda od ljubavi.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Naravno da me ne čudi niti brine.
Prijateljica koju imam od 4-e godine mog života sve do današnjih dana živi je svjedok da nam se to redovno događa i davno smo se prestale pitati šta je razlog.
Ljudski će um još vijekovima biti vječna zagonetka.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ja to mogu i virtuelno... iako nisam blizak
barem se tako pokazalo za ovih godinu i nesto dana...
i nekoliko puta mi se uopste nije svidjelo to sto sam procitao u nekim mislima...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|