:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Dok se vi brijete penom za osetljivu kožu i novim žiletom, mackate kremom i stavljate afteršejv, ovaj Rus se brije lopatom!
Aleks Karpenko (35) iz Nižnjeg Novograda kaže da je shvatio da previše novca troši na kozmetiku i žilete, i odlučio da se oproba u "alternativnim" metodama.
"Brijači su skup i nepotreban luksuz! Moj deda, veteran Drugog svetskog rata, pričao mi je kako su se u rovovima brijali bilo kojom alatkom do koje bi mogli da dođu", ponosno priča Karpenko.
Od dede je naučio da se brije najpre nožem, zatim sekirom, a sada je prešao na naoštrenu lopatu i kaže da ga odlično služi.
"Uvežbao sam tehniku i zaista ne osećam nikakvu razliku u rezultatima, žilet nije u prednosti. Mada moram priznati da je moja žena vrisnula prvi put kada me je videla sa sekirom ispred ogledala", rekao je on.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
probao sa jako ostrim nozem... i sa hladnom vodom...
to je jbn uzasan bol...
naravno da sam nakon tri poteza odustao od toga... i zakljucio da je to nemoguce izvesti...
jer je tang noza previshe debeo...a i nije bash prijatno kad ti budaletina drzi noz pod grlom..
pa ni ako si ti licno ta budaletina...
lopate ne diram... ne prilazim im... nisam lud, da mi zulj iskoci na ruci...
pa da cure misle da sam ljakse...i da mi ne daju da ih mazim...
a i jednom sam slucajno stao na nju i opalilo me ono drvo sto bude na njoj valjda za sto se drzi lopata...u jako nezgodno mjesto...
u mozak i dushu... sta gledas..imam ja i mozak i dushu..i to poveliko je i jedno i drugo...
samo sto se ne nalaze na mjestu gdje treba da se nalaze..kao kod obicnih muskaraca...
u glavi i u srcu... nego na jednom drugom mjestu...
eto ko zna gdje se nalaze mozak i dusha kod pravog muskarca..znace gdje sam se to opalio...tom jbn lopatom...i mogu vam reci da to mnogo boli..kad se covjek udari u mozak i dushu...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|