www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kakva muškarčina!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2011 4:01 pm    Naslov poruke: Kakva muškarčina! Na vrh strane Na dno strane

Dok se vi brijete penom za osetljivu kožu i novim žiletom, mackate kremom i stavljate afteršejv, ovaj Rus se brije lopatom!

Aleks Karpenko (35) iz Nižnjeg Novograda kaže da je shvatio da previše novca troši na kozmetiku i žilete, i odlučio da se oproba u "alternativnim" metodama.

"Brijači su skup i nepotreban luksuz! Moj deda, veteran Drugog svetskog rata, pričao mi je kako su se u rovovima brijali bilo kojom alatkom do koje bi mogli da dođu", ponosno priča Karpenko.

Od dede je naučio da se brije najpre nožem, zatim sekirom, a sada je prešao na naoštrenu lopatu i kaže da ga odlično služi.

"Uvežbao sam tehniku i zaista ne osećam nikakvu razliku u rezultatima, žilet nije u prednosti. Mada moram priznati da je moja žena vrisnula prvi put kada me je videla sa sekirom ispred ogledala", rekao je on.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2011 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Green probao sa jako ostrim nozem... Wink i sa hladnom vodom... Shocked
to je jbn uzasan bol... Laughing Laughing Laughing
naravno da sam nakon tri poteza odustao od toga... Wink i zakljucio da je to nemoguce izvesti...
jer je tang noza previshe debeo...a i nije bash prijatno kad ti budaletina drzi noz pod grlom..
pa ni ako si ti licno ta budaletina...Laughing Laughing Laughing
lopate ne diram... Wink ne prilazim im... Wink nisam lud, da mi zulj iskoci na ruci...
pa da cure misle da sam ljakse...i da mi ne daju da ih mazim...Rolling Eyes
a i jednom sam slucajno stao na nju i opalilo me ono drvo sto bude na njoj valjda za sto se drzi lopata...u jako nezgodno mjesto... Evil or Very Mad
u mozak i dushu...Shocked sta gledas..imam ja i mozak i dushu..i to poveliko je i jedno i drugo... Mr. Green
samo sto se ne nalaze na mjestu gdje treba da se nalaze..kao kod obicnih muskaraca...
u glavi i u srcu... Rolling Eyes nego na jednom drugom mjestu... Wink
eto ko zna gdje se nalaze mozak i dusha kod pravog muskarca..znace gdje sam se to opalio...tom jbn lopatom...i mogu vam reci da to mnogo boli..kad se covjek udari u mozak i dushu... Confused

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kakva muškarčina! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon