:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nermina Bajrović (23) iz Sarajeva priznala je u usmenom, nezvaničnom razgovoru sa lekarima i policijom da je izvršila čedomorstvo.
Ona je ubila svoje novorođeno muško dete sa više uboda nožem na porodičnom imanju u selu Zamošten, opština Foča, potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbednosti tužilac Istočno Sarajevo Danka Tešić.
"Policija zvanično, napismeno nije uzela izjavu od devojke zbog stanja u kojem se trenutno nalazi s obzirom da je nad njom izvršena hirurška intervenicija, a i zbog samog čina čedomorstva. Ona je lekarima i policiji prvo negirala trudnoću, a potom priznala da se porodila i ubila novorođenče", objasnila je Tešićeva.
Ona je navela da će policija sačekati nekoliko dana da Bajrovićeva prizdravi i onda će zvanično biti uzeta izjava na zapisnik, kao i da će je policija nadgledati.
Tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje Haris Hakalović izjavio je ranije da je obdukcioni nalaz pokazao da je dete rođeno živo, a dalja istraga će pokazati više detalja o ovom slučaju.
Policija je kasno sinoć pretresala porodičnu kuću devojke i prateće objekte i pronašla beživotno telo novorođenčeta u poljskom WC-u, sa više uboda nožem po vratu i telu.
Dežurni lekar u fočanskoj bolnici prijavio je policiji da se na odeljenju nalazi 23-godišnja devojka iz Sarajeva, poreklom sa Tjentišta, koja se žalila na bolove u stomaku i krvarenje. Prilikom hirurškog zahvata, lekari su ustanovili da su bolovi posledica porođaja.
Izvor iz policije je rekao da je novorođenče imalo 12 uboda nožem u predelu srca, šest direktno u srce i više uboda po leđima, prenosi "Dnevni avaz".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
O ovome svemu sam čitala još jutros i vjerujte da mi je cijeli dan u mislima samo ovo - za takve, smrtna kazna je zakon i gotovo.
Ljudi moji, ja sve mogu da shvatim (ne i da opravdam): da nije željela to dijete, da je bila zalupana, primitivna, glupa...da se sama porodila, da je ostavila ga, živo, bilo gdje ... ali ovako nešto!?
Da jadno maleno izbode na smrt?!
Da ga baci u poljski wc?!
I da se vadi na postporođajnu depresiju?!(o čemu će, dakako, da svjedočne razni stručnjaci i novopečeni psiholozi)
Haj'te, molim vas, pa svak živ se sad vadi na to.
Ova žena je monstruozni ubica i takva ne smije niti može više da hoda ovim svijetom!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Ubila bebu jer je zatrudnela nakon silovanja
Nermina Bajrović, koja je ubila svoju tek rođenu bebu u Foči u subotu, rekla je policiji u ponedeljak da je izvršila čedomorstvo jer je zatrudnela nakon silovanja.
Ova 23-godišnja devojka iz Sarajeva rekla je policiji da su je u januaru ove godine silovali ispred jedne diskoteke u Sarajevu, piše "Dnevni list".
Ona kaže da je nakon silovanja otišla kući i nikom ništa nije govorila od stida. Skrivala je trudnoću od svih, a svojoj porodici je rekla da joj se stomak povećao zbog problema sa želucem.
Danka Tešić, glasnogovornica Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo, potvrdila je kako je 23-godišnjakinja priznala čedomorstvo.
"Ona je priznala šta je učinila. Rekla je da je u januaru bila silovana u Sarajevu", rekla je portparolka Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Nermina je nakon saslušanja u policiji u ponedeljak puštena kući.
Ona je ubila svoje tek rođeno dete s više od deset uboda, a zatim ga ostavila u poljskom WC-u u jednom selu u okolini Tjentišta.
Nerminin otac Salem izjavio je da je prethodne noći kćerku odvezao u Hitnu pomoć u Sarajevu.
"U petak oko jedan sat posle ponoći žalila se na bolove u trbuhu. Iz Hitne su je uputili urologu na Koševo, umesto da je ostave, i demantovali su moje sumnje. Urolog joj je prepisao lekove za upalu mokraćnih kanala i uvin čaj. Ja sam to kupio. Ne znam kako da ne ostave dete u bolnici te večeri, deset sati pre porođaja. Ako ja kao roditelj nisam mogao verovati ili videti nešto, ako sam ja pogrešio, kako struka nije mogla kazati", pita se Bajrović.
On kaže da se Nerma pokušala ubiti tokom hirurškog zahvata vađenja posteljice u bolnici u Foči nakon što je ubila bebu.
"To niko nije objavio. Tokom operacije pokušala je da otme makaze od doktorke, sprečili su je bolničari i zbog toga joj je određen nadzor policije", objasnio je Bajrović novinarima.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Kako već rekoh, jedno je roditi ga a nisi ga željela, jedno je ostaviti tek rođeno dijete bilo gdje, živo... a nešto sasvim drugo izbosti ga toliko puta, hej...!
Ako je silovana, žao mi je što joj se to desilo, zaista.
I ako je već bila u bolnici prije porođaja, što tuka ne reče da je trudna?! Od doktora me ništa i ne iznenađuje!
Ali opravdanja za ubistvo jednog tek rođenog djeteta nema i ne može biti!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|