www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jesu li ti čiste čarape?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  

Koliko često ti menjaš čarape?
Svakodnevno
66%
 66%  [ 2 ]
Svaki drugi dan
0%
 0%  [ 0 ]
Jednom u tri dana
0%
 0%  [ 0 ]
Jednom nedeljno
33%
 33%  [ 1 ]
Ne znam, zaboravio sam kada to beše
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 3

Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 12, 2011 3:20 pm    Naslov poruke: Jesu li ti čiste čarape? Na vrh strane Na dno strane

Istraživanje švajcarske kompanije "Bleksoks", kojim je obuhvaćeno 3.000 ljudi iz šest evropskih zemalja, pokazalo je da čak 66 odsto muškaraca u Francuskoj ne menja svaki dan čarape, kao i sedam od deset Švajcaraca. Kada si ih ti promenio?

Na drugom kraju ove "higijenske" skale su Nemci i Britanci, od kojih 78 odsto svaki dan oblači čiste čarape. Svaki drugi dan to čini 11 odsto muškaraca i žena.

Jednom u tri dana čarape promeni 4 odsto ispitanika, a jedan odsto samo jednom nedeljno.

Istraživači navode da bi učestalost menjanja čarapa mogla da zavisi od broja čarapa koji pojedinac poseduje. Tako Nemci, na primer, imaju najveći broj čarapa - 24 para u proseku, zatim slede Austrijanci (23) i Švajcarci (22).

Francuzi ih imaju najmanje - svega 17 pari u proseku, što bi moglo da objasni zašto jedne čarape nose duže od stanovnika drugih zemalja, navode istraživači.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 12, 2011 4:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked kao ono...skine carape...kad dodje iz grada ili sa posla koje su mu bile osam sati na nogama u cipelama...i ostavi ih..i ujutru ih opet obuce... Neutral
pa moguce ko ima troje carape... Wink da cuvva one malo bolje na kojima boja jos nije izbledjela..
kad ide negdje nekome u kucu..u jednim hoda po kuci...i one su one pred fazom raspadanja...
a one radne ...one su takodje "ciste" jer su crne pa se ne vidi kad se isprljaju...ali su i ocuvane jer se veoma rijetko peru...
i mogu se nasloniti na plakar, vrata ili cak zid... Neutral
i tako traju dok se ne slome... Wink
pa valjda svako normalan pre spavanja se istusira i pre nego izadkje ujutru na posao ili bilo gdje opet se istusira..ako nije bolestan..
a i bolesnom prija tus...i valjda obuce na cisto tijelo i cist donji ves..pa tako kontam da obuce i carape... Neutral
no ..ko ce to sve znati... Neutral

Citat:
Kada si ih ti promenio?

nisam ih mijenjao..nego sam one koje sam nosio jucer
spakovao u vrecicu platnenu u kojoj obicno drzim prljave carape...
i ttu vrecicu drzim u metalnom ormanu...i izvadim je kad krenem kuci i ubacim u gepek i povezem je zajedno sa autom svojoj kuci..
onda kad se malo odmorim...popijem kafu...prebacim prljav vesh u korpu za prljav vesh..i onda to neko ubaci u perilicu za rublje...
i kad se operu i osuse...spakujem ih u jednu drugu vrecicu... Shocked
u kojoj drzim ciste carape..koje sa tom vrecicom stavim u plakar gdje inace drzim radnu garderobu... Shocked i kad krenem na posao ponesem i tu vrecicu kao i jos dve tri vrecice..sa ostalim veshom... Shocked
dakle nisam ih zamijenio..nego sam jutros poslije budjenja i brijanja i tusiranja...obukao cist vesh..i naravno da sam obukao i carape... Shocked

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Jesu li ti čiste čarape? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon