:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Muškarac iz Tenesija opljačkao zlataru na pauzi suđenja za pljačku...
Mark Burgen iz Frenklina u Tenesiju, uhapšen je nakon što je opljačkao zlataru i odneo nakit u vrednosti od 30.000 dolara. Ono što je interesantno u celom slučaju je vreme kada je izvršio pljačku - u pauzi zasedanja suda o slučaju pljačke u kojoj je učestvovao 2009. godine.
Burgen je pauzu iskoristio da prošeta do obližnje zlatare...On nije poput "opasnih kriminalaca" pretio pištoljem, već se "gospodski" nagao iza pulta i ukrao nekoliko dijamantskih narukvica i "roleks" sat.
Kada je pokušao da izađe iz zlatare, zaustavila ga je radnica i tražila mu da vrati sat, koji je videla da je stavio u džep.
"Izvinio mi se, vratio mi sat u ruku, a onda pobegao", rekla je radnica Džuli Volton.
Nakon pljačke, Burgen se vratio u sud, ali ne pre nego što je izvadio i sakrio "sadržaj iz džepova" kako detektori za metal na ulazu u sud ne bi zapištali. Optužen za prvu pljačku, a ubrzo su policajci, na prijavu vlasnika zlatare, uspeli da mu "prišiju" i pljačku na pauzi za ručak.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pa čovjeku bilo dosadno na pauzi, pa k'o veli:"Daj da se šta i uradi."
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
svasta ...
mene srbija pocinje da podsjeca na ameriku...
samo u srbiji i u americi se mogu osuditi casni i posteni ljudi na osnovu svjedocenje
dugiogodisnjeg kriminalca , ubice, trgovca ljudima i narkoticima...i ko zna sta je sve radio..
i on svjedoci i kaze kako je to sve bilo..i oni osude na po 40 godina zatvora ljude...
ko crtani film jbt...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Eee krepalina, pa ti onda nisi uopshte gledao sudjenja u Hagu..
|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
upravu si...to sam zaboravio...
kako oni traze svejedoke...dodju dva masala momka...
sa palijama i kanisterom benzina... malo isuitaju nekog..nije vazno koga...
samo da je rodjen u tom mjestu gdje se nesto desilo...
svezu mu zemnu i djecu i poliju ih benzinom i bace pred jadnika
njegovu izjavu da se malo prissjeti kako je to builo...i da malo to potpise...
i onda se za to sazna...ali jbg ..vec su osudili covjeka...
a ponovni proces je jako skup...a svejedno je i binsr...pa ko ga hebe...
a ona dva manijaka, umjesto da budu zatvorena ili streljana... oni budu unapredjeni...
bash se sad odvija bitka oko sastavljanja optuznice protiv dva pripadnika sipe...
ali..samo zato sto su bosnjaka premlatili.. i natjerali da lazno svjedoci protiv bosnjaka... to je zivi sou...kojem se ne nazire kraj...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|