www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ionako sam pošao u zatvor...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 17, 2011 3:34 pm    Naslov poruke: Ionako sam pošao u zatvor... Na vrh strane Na dno strane

Muškarac iz Tenesija opljačkao zlataru na pauzi suđenja za pljačku...

Mark Burgen iz Frenklina u Tenesiju, uhapšen je nakon što je opljačkao zlataru i odneo nakit u vrednosti od 30.000 dolara. Ono što je interesantno u celom slučaju je vreme kada je izvršio pljačku - u pauzi zasedanja suda o slučaju pljačke u kojoj je učestvovao 2009. godine.

Burgen je pauzu iskoristio da prošeta do obližnje zlatare...On nije poput "opasnih kriminalaca" pretio pištoljem, već se "gospodski" nagao iza pulta i ukrao nekoliko dijamantskih narukvica i "roleks" sat.

Kada je pokušao da izađe iz zlatare, zaustavila ga je radnica i tražila mu da vrati sat, koji je videla da je stavio u džep.

"Izvinio mi se, vratio mi sat u ruku, a onda pobegao", rekla je radnica Džuli Volton.

Nakon pljačke, Burgen se vratio u sud, ali ne pre nego što je izvadio i sakrio "sadržaj iz džepova" kako detektori za metal na ulazu u sud ne bi zapištali. Optužen za prvu pljačku, a ubrzo su policajci, na prijavu vlasnika zlatare, uspeli da mu "prišiju" i pljačku na pauzi za ručak.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 17, 2011 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa čovjeku bilo dosadno na pauzi, pa k'o veli:"Daj da se šta i uradi." Very Happy

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 17, 2011 10:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing svasta ...
mene srbija pocinje da podsjeca na ameriku... Laughing
samo u srbiji i u americi se mogu osuditi casni i posteni ljudi na osnovu svjedocenje
dugiogodisnjeg kriminalca , ubice, trgovca ljudima i narkoticima...i ko zna sta je sve radio.. Laughing Laughing Laughing
i on svjedoci i kaze kako je to sve bilo..i oni osude na po 40 godina zatvora ljude... Mr. Green
ko crtani film jbt... Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 18, 2011 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eee krepalina, pa ti onda nisi uopshte gledao sudjenja u Hagu.. Shocked

The tears of a clown make the whole world laugh.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 18, 2011 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing upravu si...to sam zaboravio... Neutral
kako oni traze svejedoke...dodju dva masala momka...
sa palijama i kanisterom benzina... Wink malo isuitaju nekog..nije vazno koga...
samo da je rodjen u tom mjestu gdje se nesto desilo...
svezu mu zemnu i djecu i poliju ih benzinom i bace pred jadnika
njegovu izjavu da se malo prissjeti kako je to builo...i da malo to potpise... Wink
i onda se za to sazna...ali jbg ..vec su osudili covjeka... Wink
a ponovni proces je jako skup...a svejedno je i binsr...pa ko ga hebe...Wink
a ona dva manijaka, umjesto da budu zatvorena ili streljana... oni budu unapredjeni... Shocked
bash se sad odvija bitka oko sastavljanja optuznice protiv dva pripadnika sipe...
ali..samo zato sto su bosnjaka premlatili.. i natjerali da lazno svjedoci protiv bosnjaka... Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing to je zivi sou...kojem se ne nazire kraj... Neutral

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ionako sam pošao u zatvor... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon