Modna kuća "Viktorija sikret" (Victoria's Secret), predstavila je brushalter "Trežer fantasi bra" (Treasure Fantasy Bra) koji košta 2,5 miliona dolara!
Skupoceni grudnjak je tirkiz boje, ukrašen je dijamantima i biserima. Ukupno 3.400 dragulja, a najviše belih i žutih dijamanata uokvirenih belim i žutim zlatom.
U središtu najskupljeg brushaltera na svetu nalaze se dva bela dijamanta, svaki od po osam karata i dva žuta dijamanta od po 14 karata.
Čast da ga predstavi javnosti imala je manekenka Miranda Ker (28), supruga Orlanda Bluma.
"Ovo je velika čast za mene. Brushalter je božanstven, pravo umetničko delo", rekla je zanosna brineta koja će grudnjak prošetati na gala reviji u novembru u Njujorku.
Modna kuća "Viktorija Sikret" svake godine predstavlja nov skupoceni grudnjak, a koja manekenka će ga nositi na reviji, stvar je prestiža.
Prošle godine taj san se ostvario Adriani Limi.
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
pffffff..dobro je sto nemam dva miliona dolara za ovo brusche...
ja bi to podero prvi put kad se napijem...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
2.5 Miliona dolara .. skuplji grudnjak nego tri kuce
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
u bosni mozes deset kuca kupiti za te pare...
ako ima ko zainteresovan imam ja jednu...
a brsche...ko brusche...volim da ga vidim...al vise volim da ga poderem...
salim se...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma