:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Muškarac čiji su inicijali N. B. iz Laktaša uhapšen je u ovom gradu zbog bludničenja nad trinaestogodišnjom devojčicom. Krivični postupak i protiv roditelja, jer su znali za bludne radnje.
Policija iz Laktaša uhapsila je N. B. u petak, 21. oktobra, ali je on posle kriminalističke obrade pušten na slobodu uz saglasnost dežurnog tužioca. Protiv osumnjičenog će biti podnet izveštaj nadležnom tužilaštvu zbog krivičnog dela bludničenja.
Srna nezvanično saznaje da je N.B. uhvaćen na delu, kao i da su roditelji devojčice znali za ove bludne radnje.
Dobro obavešteni izvori upućeni u istragu ispričali su Srni da je devojčica nekoliko dana ranije pričala s osumnjičenim, a da su roditelji stajali po strani i čekali. Osumnjičeni je tada dao novac devojčici.
Policija sumnja da su se bludne radnje dešavale i ranije.
Protiv roditelja tužilaštvu će biti podnesen izveštaj zbog krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.
(Srna)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | Krivični postupak i protiv roditelja, jer su znali za bludne radnje. |
Ala bi ja to od'rala, majko moja mila!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|