www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dete gazili, prolaznici se šetali
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 17, 2011 3:42 pm    Naslov poruke: Dete gazili, prolaznici se šetali Na vrh strane Na dno strane

Kineski mediji i korisnici interneta šokirani su pokazanom nezaineresovanošću prolaznika koji su ignorisali kolima udareno dete, pa ga je pregazio i drugo nepažljivi vozač.

Nesavesni vozač na putu u gradu Fošanu kombijem udario dvogodišnju devojčicu, koja je ostala da leži povređena dok su je ignorisali prolaznici i druga vozila.

Pošto je vozač kombija nakon nesreće pobegao sa mesta događaja još nekoliko pešaka i vozila prošlo je bez zaustavljanja pored povređene devojčice. Nekoliko minuta kasnije, devojčicu je udarilo drugo vozilo.

Jedan radnik gradske čistoće je napokon krenuo u pomoć teško povređenom detetu.

Incident su snimile nadzorne kamere i snimak je emitovan na lokalnim medijima.

Snimak je veoma uznemirujući, može se naći na youtube ali ne preporučuje se za gledanje

Devojčica je smeštena u bolnicu, ali su lekari saopštili da su njene moždane funkcije prestale sa radom.

Na snimku je prikazan kombi koji je udario devojčicu, vozač je nakratko zastao dok je dete bilo pod vozilom, ali je nastavio sa kretanjem prešavši joj preko nogu.

Očigledno je da pored deteta prolaze brojni pešaci, biciklisti, motociklista, žena i dete koji su primetili da je povređena, ali su i dalje nastavili sa kretanjem.

Pošto je dete udarilo drugo vozilo, radnik gradske čistoće je primetio devojčicu i prebacio je do ivičnjaka nakon čega je krenuo u potragu za njenom majkom.

Kineski mediji navode da je dete odlutalo dok je njena majka krenula da pokupi veš.

Uhapšeni su vozači oba vozila, koja su udarila djevojčicu, ali je ovaj slučaj izazvao veliko nezadovoljstvo među kineskim građanima.

(Srna)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 17, 2011 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Snimak ne želim gledati.
Ali isto tako me ovakve stvari ni malo ne iznenađuju, što ne znači da ne osuđujem i da me hvata bijes zbog totalne hladnoće u ljudima.
Na žalost, jedna sam od onih koje su bile u sličnoj situaciji i niko nije reagovao na moje krike i poziv u pomoć.
I jedna sam od onih koje upravo radi toga ne bi mogla po cijenu ničega ne pomoći.

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 21, 2011 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dvaput pregažena kineska devojčica preminula

Dvogodišnja Vang Jue, koju su dva vozila pregazila a niko od mnogobrojnih prolaznika nije joj pomogao, preminula je u bolnici u gradu Fošan. Vozači uhapšeni.

Bolnica je saopštila da su napori lekara da je spasu bili bezuspešni i da je devojčica preminula zbog teške povrede mozga.

Reč je o slučaju koji je izazvao veliko negodovanje javnosti pošto su na intrernetu objavljeni snimci nadzornih kamera na kojima se vidi kako su devojčicu pregazila dva kombija, a da joj dugo niko od ljudi koji su prolazili pored nje, dok je ležala povređena, nije pružio pomoć.

Devojčici je na kraju pritekla u pomoć skupljačica smeća, koja je prenela telo na trotoar, a potom pronašla i majku nastradale devojčice u njenoj porodičnoj radnji.

Policija je uhapsila vozače oba vozila, prenela je agencija Rojters.

Mnogi ocenjuju da je reč o slučaju koji ukazuje na nemoralnost modernog društva, ali i posledice ekonomskog "buma" u kineskom društvu koji je doveo i do promene društvenih vrednosti po kojima moral ustupa mesto materijalnim stvarima.

(Tanjug)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dete gazili, prolaznici se šetali Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon