:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedan mladi naučnik osmislio je mašinu koja je kombinacija konzole za igrice i veš mašine.
Li Vej Čen (27) sa Univerziteta Kingston u Londonu konstruisao je mašinu koja opere veš dok vi igrate igricu, a napredak pranja zavisi od vaše veštine.
"Stalno igram igrice, ali shvatio sam da znanja koja sam stekao u virtualnom svetu ne mogu da primenim u stvarnosti. Zato sam odlučio da svoje veštine u igranju prebacim na nešto korisno", rekao je on.
Mašina koju je napravio na vrhu ima kontrole za igranje igre, a donja polovina je potpuno funkcionalna veš-mašina. Elektronska kola dve sprave su povezana, tako da mašina "reaguje" na učinak igrača.
Ciklus pranja zavisi od uspeha koji igrač postigne, tako da je za čist i mirišljav veš potrebno da postignete određeni rezultat.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|