:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedna 71-godišnja starica iz sela Lavci kod Bitolja teško je povređena, pošto su je napale njene svinje koje danima pre toga nije nahranila.
Žena je juče primljena u Bitoljski klinički centar sa slomljenom vilicom, levom rukom i povredom potkolenične kosti, prenose makedonski mediji.
Kako navode mediji, nju je napalo oko 50 svinja, kada je ušla u tor da izvadi jedno prase koje je nameravala da zakolje.
Makedonska nezavisna agencija Makfaks na svom sajtu prenosi da su se svinje, koje, kako se ispostavilo, starica danima nije nahranila, "razljutile i napale je".
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Draga baba, pa ti bi samo klala! A di je pre toga nahraniti jadne životinje!?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Svinje i spadaju u svaštojede. Ne bi me čudilo da su htele da je pojedu na licu mesta.
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| coco_bill je napisao/la sledeće: | | Svinje i spadaju u svaštojede. Ne bi me čudilo da su htele da je pojedu na licu mesta. |
Naravno. Moja je rodica nekih davnih godina kao beba u kolijevci ostavljena u dvorištu kada joj je svinja odgrizla šaku i unakazila lice. Stari ljudi vele da je to stoga što je mirisala na mlijeko.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|