:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Kineski naučnici tvrde da će "svemirska poljoprivreda" doneti neverovatne rezultate, prenosi "Sandej tajms".
Profesor pekinškog univerziteta Beijang Li Čengži rekao je da ćemo u budućnosti iz svemira dobijati džinovske krastavce, paradajze i druge plodove.
"Poslali smo seme u svemir, gde mu kosmička radijacija menja genetsku strukturu, pa takvo seme na Zemlji daje ogromne plodove", objasnio je on.
List prenosi da je Zapad prilično nepoverljiv prema tvrdnjama kineskih naučnika, jer nisu priložili nikakav dokaz za svoje eksperimente, pa je moguće da je sve i dalje u domenu teorije.
Profesor Li insistira da seme vraćeno iz svemira daje neverovatne rezultate, i najavljuje da će u kosmos poslati seme susama, pamuka, krastavca i paradajza.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ma da! Zato smo mi sve "zdraviji i zdraviji"S samo se vi igrajte, gospodo naučnici!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
kakve ce biti svemirske cure...to mene zanima...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
jellenadabogdakrepala je napisao/la sledeće: | kakve ce biti svemirske cure...to mene zanima...  |
K'o i svemirski krastavci!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
cure su ljepse nego krastavci....
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|