:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Saobraćajna nesreća kod Nove Gradiške u kojoj je poginuo Toše Proeski nikada se nije dogodila - tvrdi makedonski novinar Zoran Božinovski
Ovako smelu tvrdnju izneo je makedonski novinar Zoran Božinovski, za hrvatski portal Index, najavljujući da će obelodaniti rezultate svog četvorogodišnjeg istraživanja o pogibiji mlade balkanske pop zvezde.
Božinovski je podsetio da već više od tri godine tvrdi kako je udes zapravo insceniran. Govoreći o pozadini čitave priče, ovaj novinar, prema pisanju Index.hr, kaže da je "ceo Toešetov menadžerski tim bio pod istragom za pranje novca iz Kuvajta"?!
Novčane transakcije oko pevača navodno je pratila i makedonska Direkcija za sprečavanje pranja novca, ali da tužilaštvo nikada nije pokrenulo istragu.
- Tadašnja vlast nije učinila ništa da pevača skloni iz takvog okruženja, ostavili su ga na milost i nemilost mafiji - tvrdi Božinovski.
On iznosi i spekulaciju da se Tošetu, navodno, svetila i jedna politička stranka u čijoj predizbornoj kampanji nije hteo da peva.
Makedonski novinar je, kako podseća Index, već je dva puta pretučen zbog tvrdnji o ljudima iz okruženja pokojnog pevača, a u Makedoniji ga mnogi smatraju neverodostojnim izvorom, koji samo traži medijsku pažnju.
(Novosti)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Taj nije normalan!
Neka ostavi mrtve da mrtvuju i neka ga ne razvlači po štampi i kojekakvim knjigama.
Skrnavi jednu čistu, lijepu i plemenitu dušu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Daj ljudi mislim stvarno jbt .. ne moze covek ni da umre kako treba
Sta sad nece naci ? Da nije mozda trebao da bude predsednik Makedonije pa su ga ovi iz predjasnje vlade smaknuli cisto ono .. da im ne smeta ?
Pa taj momak je stavio Makedoniju na mapu sveta a SFRJ pokusao da vrati tamo gde je i bila.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|