www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muškarci su, zapravo, prilično romantični
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 29, 2011 6:39 pm    Naslov poruke: Muškarci su, zapravo, prilično romantični Na vrh strane Na dno strane

Pripadnici jačeg pola se brže zaljubljuju, a u najvećem broju slučajeva oni su ti koji će prvi reći partnerki da je vole.

Dve male reči u korenu svake ozbiljne veze... Godinama se veruje da ženama lakše pada da izgovore ono prvo "volim te", posle kojeg stvari odjednom postaju malo ozbiljnije i, ako imate sreće, mnogo bolje, ali izgleda da smo svi živeli u zabludi.

Međutim, pored toga što se brže zaljubljuju, ispostavilo se da muškarci to lakše i "priznaju".

U Americi je sprovedena anketa na tu temu, a rezultati su pokazali da prvo "volim te" u vezi tri puta češće izgovaraju pripadnici jačeg pola. Ovakvi podaci su pomalo iznenađujući jer je ustaljeno mišljenje da su žene romantične i da lakše verbalizuju emocije, dok ih muškarci "kriju" i po definiciji "preziru" romantiku.

Realnost je drugačija, prema istraživanju dr Marise Harison, profesora psihologije sa Pensilvanijskog univerziteta žene su mnogo obazrivije od muškaraca kada su romantika i emocije u pitanju.

Ona je intervjuisala 172 studenata, koji su odgovarali na pitanja u vezi sa zaljubljivanjem, iskazivanjem emocija i odnosima sa partnerom. Jedno od pitanja ticalo se i trenutka u kojem su prvi put izgovorili "volim te".

Rezultati objavljeni u Žurnalu socijalne psihologije pokazali su da se muškarci češće zalčjubljuju u roku od nekoliko nedeljha, dok je većina žena izjavila da im je, da bi se zaljubile, potrebno nekoliko meseci.

Muškarci takođe, kako su pokazali rezultati ankete, češće prvi izgovaraju "volim te", i to mnogo ranije nego njihove partnerke.

"Muškarci 'volim te' izgovaraju prvi čak tri puta češće nego žene", kaže dr Harison. "Rezultati sugerišu da su žene pragmatičnije kad je reč o ljubavi nego što se to obično misli."

Ova anketa tako je razvejala teoriju o tome da su "žene romantične, a muškarci zatvoreni", ali je zato potvrdila verovanje da su muškarci spremni da se upuste u seksualne odnose već posle nekoliko nedelja (a po mogućstvu, najverovatnije i ranije), dok većina žena ipak želi da sačeka par meseci.

(MONDO)

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 29, 2011 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aha, na kojoj to planeti? Naravno da su romanticni, dok ne dobiju ono po sta su dosli. Mislim, ne kazem da su zenske bolje Laughing Laughing mozda su cak i gore Razz ali da su romanticniji od nas, nema sanse. Mr. Green

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 29, 2011 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam jedan od njih... Razz ja sam romantican i pre nego dobijem i posle... Wink
samo eto ima jedan problem... Neutral sto volim cesto da budem romantican... Neutral

love is all you need
......

nacaaleksic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Apr 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 29, 2011 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jellenadabogdakrepala

Uvek budi romantičan! Ukoliko to devojka odbije, a trudiš se, ne zaslužuje te!Wink Pažnja i romantika svakoj devojci godi! Smile

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 29, 2011 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mysty je napisao/la sledeće:
Aha, na kojoj to planeti? Naravno da su romanticni, dok ne dobiju ono po sta su dosli. Mislim, ne kazem da su zenske bolje Laughing Laughing mozda su cak i gore Razz ali da su romanticniji od nas, nema sanse. Mr. Green

Na ovoj našoj, mysty, na ovoj našoj planeti ima mnogo dobrih i romantičnih muškaraca, samo je problem u ženama koje ponekad romatičnost smatraju muškom slabošću, a žene ne vole slabiće.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 30, 2011 3:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
Mysty je napisao/la sledeće:

Na ovoj našoj, mysty, na ovoj našoj planeti ima mnogo dobrih i romantičnih muškaraca, samo je problem u ženama koje ponekad romatičnost smatraju muškom slabošću, a žene ne vole slabiće.

Necu nista vise ni da dodam ni da oduzmem na ovo sto je gkukolj rekla .. samo cu reci da ocigledno mysty nisi imala tu priliku da imas vezu sa nekim normalnim i romanticnim muskarcem mada postoje i devojke koje bas i nevole romantiku mada mi ti ne licis kao takva osoba ( ili mozda gresim )

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 30, 2011 4:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nacaaleksic je napisao/la sledeće:
jellenadabogdakrepala

Uvek budi romantičan! Ukoliko to devojka odbije, a trudiš se, ne zaslužuje te!Wink Pažnja i romantika svakoj devojci godi! Smile

naravno naco... Razz zena koja ne voli romantiku..meni i ne treba... Wink

znam iks slucajeva..gdje cure nisu htjele romanticne slabice...
pa se udale za muskarcine...
pa sad uzivaju...u kavezu...nisu cule lijepu rijec...godinama...
a kamoli dozivjele nesto lijepo... Laughing Laughing Laughing
ima ih po netu koliko hoces...
ubise se dopisujuci se i dushu bi dale ...za lijepu i slatku rijec..
a kamoli ono malo medju nogama...Wink

sit sam ja i princeza i svih drugih prevarenih zena...Laughing Laughing Laughing Laughing
a ima ih koliko hoces... Wink Mr. Green i znam da ce ih uvijek biti... Mr. Green

love is all you need
......

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 31, 2011 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boky, ako mi nadjes "normalnog" decka, castim te pivom. Wink

nacaaleksic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Apr 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 31, 2011 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jellenadabogdakrepala je napisao/la sledeće:
nacaaleksic je napisao/la sledeće:
jellenadabogdakrepala

naravno naco... Razz zena koja ne voli romantiku..meni i ne treba... Wink

znam iks slucajeva..gdje cure nisu htjele romanticne slabice...
pa se udale za muskarcine...
pa sad uzivaju...u kavezu...nisu cule lijepu rijec...godinama...
a kamoli dozivjele nesto lijepo... Laughing Laughing Laughing
ima ih po netu koliko hoces...
ubise se dopisujuci se i dushu bi dale ...za lijepu i slatku rijec..
a kamoli ono malo medju nogama...Wink

sit sam ja i princeza i svih drugih prevarenih zena...Laughing Laughing Laughing Laughing
a ima ih koliko hoces... Wink Mr. Green i znam da ce ih uvijek biti... Mr. Green

Tako je! Zato, uvek se trudi! Naićiće ona koja će to poštovati! Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Muškarci su, zapravo, prilično romantični Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon