:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Tradicionalna revija filmova “Sinemanija 2011“ počinje večeras u 19 sati premijerom dugo očekivanog, animiranog filma Stivena Spilberga, “Avanture Tintina: Tajna jednoroga“ u Sava centru.
Ova revija filmova će trajati do 9. novembra i donosi čak 16 premijera, od kojih će polovina moći da se pogleda samo na “Sinemaniji”. Mi vam preporučujemo pet ostvarenja koje nikako ne bi smeli da propustite!
Avanture Tintina: Tajna jednoroga
Animirana 3D avantura inspirisana serijalom stripova o Tintinu. Neustrašivi mladi novinar traga za dobrom pričom i tako upada u svet velikih avantura. Rećija Spilberg, a glasove pozamljuju Džejmi Bel, Danijel Krejg, Nik Frost i Tobi Džons.
Formula uspeha
Zasnovan na istinitoj priči i idealan za sve koji su sanjali da se suprostave sistemu. Reditelj Benet Miler, uloge Bred Pit i Filip Simur Hofman.
Glas istine
Zasnovan na istinitoj priči i knjizi policajke Ketrin Bolkovac, koja je služila u posleratnoj Bosni. Uloge Rejčel Vajs, Vanesa Redgrejv, Monika Beluči, Sergej Trifunović, režija Larisa Kondracki.
Ponoć u Parizu
Romantična komedija o porodici koja zbog posla odlazi u Pariz. Uloge Oven Vilson, Rejčel McAdams. Režija Vudi Alen.
Služavke
Govori o južnjakinji koja sa šezdetestih vraća s koledža u Misisipi i želi da postane pisac. Uloge Viola Dejvis, Brajs Dalas Hovard, režija Tejt Tejlor.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| Citat: | Glas istine
Zasnovan na istinitoj priči i knjizi policajke Ketrin Bolkovac, koja je služila u posleratnoj Bosni. Uloge Rejčel Vajs, Vanesa Redgrejv, Monika Beluči, Sergej Trifunović, režija Larisa Kondracki. |
Nemoj, molim te, ovo da propustim. Ništa mi milije nema od stranih filmova koje prikazuju ratno i poslijeratno stanje u Bosni.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|