:: |
Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Slavni italijanski modni kreator Roberto Kavali ima 70 godina, ali je zato vrlo vitalan i raspoložen za "igrarije" u krevetu. U najnovijoj izjavi rekao je da pre nego što umre planira da vodi ljubav još 15.000 puta!
U intervjuu za magazine "Women's Wear Daily" govorio je o otvaranju novih butika u Japanu, o prodoru na azijsko tržište, ali nije zaobišao ni temu seksa.
- Još sam mlad. Imam još 50 godina života - rekao je on, a onda dodao (izračunao!) da će imati seks još 15.000 puta, budući da "planira" da živi 120 godina!
On je objasnio da to što je stariji ne odbija mlade ljudi od garderobe koju on kreira. Baš suprotno od toga, njegove kreacije rado nose mlade zvezde kao što su model Bar Rafaeli, pop zvezda Britni Spirs, Solanž Nouls (sestra pevačice Bijonse)…
- Iako sam star(iji), to se ne vidi, pogotovo što se tiče garderobe koju kreiram...Pravim mladalačke kreacije i ljudi to vole - naveo je on.
Kavali je poznat po tome što voli da daje izjave o svom ljubavnom, seksualnom životu...Ovog leta je izjavio da ga to što što voli žene (a ne muškarce!) - verovatno čini boljim dizajnerom.....
Naveo je i kako je malo heteroseksualaca u svetu mode, i istakao sebe, kao i dizajnera Ralfa Lorena.
Inače, Kavali će 15. novembra napuniti 71 godinu. Pa, srećan rođendan!
(24sata)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|