:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale turnira u Baliju, pošto je danas savladala Italijanku Robertu Vinči sa 6:3, 6:3.
Ivanović je pokazala da je na dobrom putu da odbrani titulu osvojenu prošle godine.
Naša teniserka je od početka meča "oslobodila ruku" i pogađala bukvalno sve što je poželela, radujući se svakom poenu.
Ivanović je furiozno otvorila prvi set, nanizavši četiri gema za redom, na šta je Vinči uspela da odgovori jednim brejok (4:1), ali je do kraja tog dela igre Ivanović uspela da sačuva servis i povede sa 1:0 u setovima.
U nastavku je naša teniserka ofanzivnom igrom u petom gemu došla do brejka (3:2) i tu prednost je uspela da održi do kraja meča.
- Znala sam da protiv Vinči treba da igram ofanzivno, što sam i učinila. Nametnula sam svoj ritam, iako mi ponovo prvi servis nije bio najbolji. Ubuduće treba da poradim na tom elementu igre - rekla je srpska tenisrka.
Ivanović će se za mesto u finalu boriti sa Ruskinjom Nađom Petrovom koja je u četvrtfinalu bila uspešnija od Kineskinje Šuaj Peng sa 6:4, 6:3.
Ona se do sada 11 puta sastajala sa Petrovom i šest puta je bila uspešnija.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|