www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sprijateljio se s kanibalima, a oni ga pojeli
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 17, 2011 3:35 pm    Naslov poruke: Sprijateljio se s kanibalima, a oni ga pojeli Na vrh strane Na dno strane

Avanturista, Nemac Štefan R. (40) na putu oko sveta upoznao naizgled prijateljsko pleme u Pacifiku, ali je u lovu sa njima nestao da bi se ispostavilo da su ga pojeli.

Nemac Štefan R. (40) krenuo je 2008. godine sa devojkom Hajke (37) na put oko sveta, o čemu je vodio i blog na internetu.

Pre mesec, svojim katamaranom pristali su na obalu ostrva Markes u Tihom okeanu. Tu su se sprijateljili sa lokalnim stanovništvom, koje ih je pozvalo na tradicionalni lov na kozu.

"Stari lovci upozorili su me da kada ugledamo kozu, treba zadržati dah", zapisao je Štefan na svom blogu.

Sedam dana kasnije ponovo su ga pozvali da im se pridruži. Ali, Štefan se nije vratio iz šume. Hajke ga je tražila, ali u šumi ju je otelo pleme i vezalo za drvo. Uspela je da pobegne i obavestiti policiju.

Pretražili su šumu, a nemačkom avanturisti nije bilo ni traga. Ipak, pronašli su ljudske kosti, zube i odeću. Policija sumnja da su ga oteli i pojeli kanibali.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 17, 2011 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing boze svasta.... Laughing Laughing Laughing Laughing
zato se ja ne druzim sa seljacima... Rolling Eyes

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 17, 2011 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa đe ćeš se družiti sa kanibalima, zaboga?!
Mada mi je sva ova priča prilično neprovjerena i sva nekakva mutna.

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 17, 2011 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ccccccccc strasno, ne mozes vise ni kanibalima da verujes.. Rolling Eyes Mr. Green Rolling Eyes

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 05, 2011 3:08 pm    Naslov poruke: Nemačka turistkinja: Moj dečko je žrtva kanibala! Na vrh strane Na dno strane

Nemački turista Stefan Ramin nestao je na ostrvu u Francuskoj Polineziji 9. oktobra. Njegova devojka i dalje tvrdi da je bio žrtva kanibala, iz čijih "čeljusti" se i sama jedva izvukla. Državni tužioci i dalje kategorično odbacuju tu mogućnost, dok se čekaju rezultati DNK analize ostataka tela koje je pronađeno na ostrvu.
Sve se desilo 9. oktobra na ostrvu Nuku Hiva, koje pripada Francuskoj Polineziji.

Kod tog ostrva u avgustu su svoj katamaran usidrili nemački turista Stefan Ramin (41) i njegova devojka Hajke Dorš (37).

Ona je u intervjuu magazinu "Bunte" pričala o tom strašnom iskustvu. Još jednom je potvrdila da je sigurna da je njen dečko žrtva kanibala i to lokalnog lovca, koji je nju napao i silovao.
U pitanju je Henri Haiti (31), jedan od lokalnih stanovnika sa kojima su se sprijateljili. On je jednog dana pozvao Stefana u lov.

- Uveče se vratio sam i rekao da je Stefanu potrebna pomoć. Uzela sam baklju i otišla sa njim u šumu - priča ona za magazine “Bunte”.

- Odjednom je zgrabio pištolj, uperio mi ga u lice i počeo da mi preti. Vikao je - "Umrećeš!" - rekla je ona.

Ispričala je da je zgrabila cev puške, digla je u vazduh i počela da viče. Međutim, nakon borbe ju je savladao i vezao. Seksualno je napastvovao i ostavio vezanu. Posle nekog vremena uspela je da se izvuče i pobegne, ispričala je novinarima.

- Bežala sam koliko me noge nose. Čula sam talase u blizini, uletela u vodu i krenula da plivam prema čamcu ispred sebe - priča ona.
Ljudi sa broda izvukli su je i pozvali policiju, nakon čega je počela potraga za Stefanom.

Nakon nekog vremena u šumi je pronađeno telo (ostaci) za koje devojka sumnja da je Stefanovo, ali se još čeka zvanična potvrda i rezultati DNK analize.

Ona tvrdi da je sigurna da je lovac kanibal jer je na grudima videla tetovažu ratnika iz Kaioi plemena, koje je u prošlosti bilo poznato po kanibalizmu.

Iako tužioci odbacuju mogućnost da je u pitanju kanibalizam, potraga za lovcem traje

(24sata)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sprijateljio se s kanibalima, a oni ga pojeli Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon